מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להיגמל ממועקות נפשיולימור18/05/2017
שלום לצוות הפורום. אני סובלת ממועקות נפשיות חיי בסדר גמור יש לי משפחה אוהבת חברים הכל טוב רק יש לי מועקות לא מוסברות אני לא מבינה למה מחקתם אותי אבל עם אפשר לתת לי טיפ מעשי ללא טיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי אשמח עם תוכלו לייעץ לי. אגב אני בגיל המעבר יכול להיות שזה קשור? אני מודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שרון לויט18/05/2017היי לימור,
איני יודעת מדוע הודעותייך נמחקו, לא אני מחקתי אותן (ולמעשה לא ראיתי אותן כלל).
"מועקות נפשיות" זה תיאור מאוד מאוד כללי, למעשה אין לי מושג ממה את סובלת מתוך תיאור זה... הורמונים הקשורים בגיל המעבר בהחלט יכולים להחמיר תחושות לא טובות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שזה באמת גיל המעבר
לימור18/05/2017מה ניתן לעשות במצב זה? לא תרופתית אלא באופן אישי? איך להתמודד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את מציעה לי לעשות כדי להקל על עצמי
לימור18/05/2017באופן אישי ומעשי? אני גם לבד הרבה בבית בזמן האחרון הייתי שמחה עם היית מייעצת לי איך למלא את עצמי עם את מסכימה כמובן ועם זה מתאים לפורום,כדי לא להרגיש מועקה אני מודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם לא עובדת כרגע
לימור18/05/2017יכול להיות שזה נובע גם מזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה
לימור18/05/2017תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למועקות
לימור19/05/2017אני הלכתי לרעיון עבודה ולא התקבלתי הלכתי לרעיון התנדבות ולא התקבלתי אני קמה כל בוקר בחוסר אנרגיה ומועקה קמה בבוקר בלי חשק מקווה שהסברתי נכון בנוסף אני בגיל המעבר אשמח לעצה ולעזרה איך להקל על התחושה שאני מרגישה. אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט21/05/2017היי לימור,
ברור שאם את לא עובדת ושרויה בחוסר מעש, הדברים הללו יחמירו. פרט לעבודה (שבאמת לא לגמרי תלויה בך) אפשר להעסיק את עצמך בהמון דברים אחרים: חברים, תחביבים, התנדבות, ספורט וכו'. רק תבחרי...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)