טיפול בחרדות מלווים בפחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחרדות מלווים בפחדים
    אנונימית
    18/05/2017

היי חייבת עזרה. אני בת 31 נשואה שנה לקחתי כמעט שנתיים פלוס סרוקסט עקב חרדות והתמוטטות עצבים
    בתקופה האחרונה הרגשתי ממש מעולה והתחלתי להוריד לאט ובטוח עד שהורדתי הכול... לקח לי כמעט חצי שנה ממש להפסיק את התרופה
    כיום אני נשואה שנה אני שוב עם חרדות ופחדים זה פשוט תופס לי את כל המקום אני לא רגועה אני כל הזמן משכנעת את עצמי שהכול בסדר למרות שבפנים אני מתה.... השאלה שלי אם לחזור לסרוקסט או שהמליצו לי על רומטיב שזה כמו סרוקסט אבל טבעי יותר האם זה נכון?! האם יש טיפול אולי שמתמקד בשורש הבעיה ופשוט מטרלט אותו? אני עושה מוח אחד אבל זה עוזר בדיוק כמה ימיים והכול חוזר חלילה אני חייבת עזרה!! תודה רבה
    אם אפשר לשלוח לי תשובה למייל גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בחרדות

שרון לויט
    21/05/2017

שלום לך, הטיפול המומלץ ביותר הוא כמובן טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). זהו טיפול פסיכולוגי שנותן לך כלים להתמודדות עם החרדות ולפתרון הבעיה מן השורש.
    אין דבר כזה תרופה "טבעית", הרי גם סמים מופקים מן הצומח ואין בכך דבר שהופך אותם לבריאים יותר. רמוטיב היא תרופת מרשם לכל דבר. ייתכן שהשפעתה חלשה יותר מאשר תרופות אחרות, ולכן יש פסיכיאטרים שממליצים עליה למקרים "קלים".

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו