עצבנות יתר מדברים שאני לא מבינה בהם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבנות יתר מדברים שאני לא מבינה בהם.
    לימור
    30/05/2017

חג שמח שרון.
    לפעמים אני לא מבינה נכון דברים ואז אני נכנסת לעצבנות יתר לתוקפנות לדפיקות לב של עצבנות. קשה לי להתגבר באותו רגע אני כותבת לך כי אני כל כך אשמח לעצה ממך עצה מעשית לא טיפולית איך להתגבר על העצבים והתוקפנות והדפיקות לב האלה,כי מה שקורה שברגע שאני עצבנית אני מרגישה שבא לי לצעוק לקלל אני ממש אשמח עם תציעי לי בפורום מה לעשות באותו רגע שזה קורה איך להרגיע את עצמי.מאחלת לך חג שבועות שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך לשאלה ששאלתי בקשר לעצבנות

לימור
    30/05/2017

העצבים שלי נובעים מחרדה מסוימת על משהו שקשור לעבר שעברתי ועקב החרדה אני נכנסת לעצבים חזקים ודפיקות לב. אשמח בעזרה עצמית איך להתמודד שזה קורה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת ואחרונה שחשובה לי

לימור
    04/06/2017

כבר לא עונים לי הרבה זמן אני אשמח למענה מהיר מכם. אבא שלי מאושפז עכשיו בבית חולים עקב בעיות בלב אני לחוצה וחרדה ממה שיקרה לו חס וחלילה קשה לי לחשוב שהוא מאושפז אבא שלי לא אוהב בתי חולים וזה מכניס אותי ללחץ ומלחיצה את המשפחה במקום לעודד מרוב חרדה שיש לו משהו איך אני יכולה להרגיע את עצמי ולהרגיש טוב כעזרה עצמית בלי טיפול למרות כל מה שקורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    04/06/2017

היי לימור,
    אני חושבת שהדבר שיכול לסייע במידה הרבה ביותר הוא דיבור עם אנשים אחרים- רצוי אנשים רגועים שיודעים לקחת את הדברים בפרופורציות. זה עוזר מאוד. כדאי גם ללכת לבקר את אביך, ולראות שהתסריטים השליליים שאת מדמיינת אינם מתגשמים, ובית חולים הוא מקום שאפשר לשבת ולנהל בו שיחה ואפילו לחייך.
    מאחלת לאביך רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    04/06/2017

היי לימור,
    אני לא חושבת שאפשר לטפל בזה "על רגל אחת" בלי להעמיק בשיחה על העניין. מאחר שאני לא יודעת מה בדיוק מלחיץ או מעצבן אותך ואיך את מגיבה בדיוק, קשה לי להתייחס...

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו