מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבנות יתר מדברים שאני לא מבינה בהם.לימור30/05/2017
חג שמח שרון.
לפעמים אני לא מבינה נכון דברים ואז אני נכנסת לעצבנות יתר לתוקפנות לדפיקות לב של עצבנות. קשה לי להתגבר באותו רגע אני כותבת לך כי אני כל כך אשמח לעצה ממך עצה מעשית לא טיפולית איך להתגבר על העצבים והתוקפנות והדפיקות לב האלה,כי מה שקורה שברגע שאני עצבנית אני מרגישה שבא לי לצעוק לקלל אני ממש אשמח עם תציעי לי בפורום מה לעשות באותו רגע שזה קורה איך להרגיע את עצמי.מאחלת לך חג שבועות שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה ששאלתי בקשר לעצבנות
לימור30/05/2017העצבים שלי נובעים מחרדה מסוימת על משהו שקשור לעבר שעברתי ועקב החרדה אני נכנסת לעצבים חזקים ודפיקות לב. אשמח בעזרה עצמית איך להתמודד שזה קורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ואחרונה שחשובה לי
לימור04/06/2017כבר לא עונים לי הרבה זמן אני אשמח למענה מהיר מכם. אבא שלי מאושפז עכשיו בבית חולים עקב בעיות בלב אני לחוצה וחרדה ממה שיקרה לו חס וחלילה קשה לי לחשוב שהוא מאושפז אבא שלי לא אוהב בתי חולים וזה מכניס אותי ללחץ ומלחיצה את המשפחה במקום לעודד מרוב חרדה שיש לו משהו איך אני יכולה להרגיע את עצמי ולהרגיש טוב כעזרה עצמית בלי טיפול למרות כל מה שקורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט04/06/2017היי לימור,
אני חושבת שהדבר שיכול לסייע במידה הרבה ביותר הוא דיבור עם אנשים אחרים- רצוי אנשים רגועים שיודעים לקחת את הדברים בפרופורציות. זה עוזר מאוד. כדאי גם ללכת לבקר את אביך, ולראות שהתסריטים השליליים שאת מדמיינת אינם מתגשמים, ובית חולים הוא מקום שאפשר לשבת ולנהל בו שיחה ואפילו לחייך.
מאחלת לאביך רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט04/06/2017היי לימור,
אני לא חושבת שאפשר לטפל בזה "על רגל אחת" בלי להעמיק בשיחה על העניין. מאחר שאני לא יודעת מה בדיוק מלחיץ או מעצבן אותך ואיך את מגיבה בדיוק, קשה לי להתייחס...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)