אין לי לאן לצאת בבוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי לאן לצאת בבוקר
    לימור
    19/06/2017

היי שרון, כמו שכתבתי לך אני חסרת עבודה כרגע וכל בוקר שאני קמה אני נכנסת לאיזושהי סוג של חרדה שאין לי חשק ולאן לצאת בבוקר. לחוג אין לי כסף כרגע להתנדבות זה לא הצליח ניסיתי אך זה לא הצליח מצד אחד אין לי חשק לצאת החוצה מצד שני זה מכניס אותי לסוג של חרדה שאין לי חשק לצאת בבוקר וגם אין לי לאן. סך הכל הכל טוב יש לי בית משפחה באמת לא חסר לי כלום חוץ מעבודה. לטיפול אני לא זוכרת עם כתבתי לך אבל אני לא רוצה כרגע התנסיתי וזה לא עשה לי טוב. אשמח עם תוכלי לתת לי עצה מעשית איך לא לקום בחרדה ולחשוב שאין לי חשק או לאן לצאת? אני מודה לך שרון יום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין לי לאן לצאת בבוקר

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    20/06/2017

היי לימור,
    אני לא חושבת שיש דרך לא לקום בחרדה, אבל אפשר להחליט לתת לה פחות מקום וחשיבות, ולהמשיך כרגיל. יותר לקבל ו"לזרום" עם הבוקר וכל התחושות הלא נעימות שלו.
    אפשר לצאת בבוקר להליכה ברחוב או במקום אחר (שיש בו טיילת למשל), אפשר ללכת לים, אפשר למכון כושר, לעשות הליכה קצרה למכולת לקנות דברים וכו'. לא חייבת להיות מסגרת מסודרת של פעילות כדי לצאת בבוקר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון על עזרתך בפורום

לימור
    21/06/2017

שיהיה לך יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו