מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני חושב שאני בדכאוןאנונימי08/07/2017
שלום, אני בן 16 עוד מעט ולפני חמש ימים התחלתי לחשוב על המוות ומאז אני מרגיש רע, אני קצת פחות חושב על המוות אבל אני עדיין חושב הרבה, אין לי שום רצון להתאבד, אם בעבר אכלתי 3 פעמים ביום היום אני אוכל פעם ביום ולפעמים פעמים ביום כי אין לי תיאבון בכלל... אני חושד שאני בדיכאון, עוד 9 ימים אני טס לחול וההורים שלי השקיעו הרבה כסף בטיול הזה והוא אמור להיות כיף מאוד אבל אני חושב שאני לא אהנה בו בכלל בגלל שאני חושב שאני בדיכאון... הקשר עם ההורים שלי הוא די מכני אני אף פעם לא מדבר איתם אל דברים אישיים אז אני מעדיף לא לדבר איתם על זה... אני פחות מרוכז בזמן האחרון והרבה דברים שאני עושה נראים לי חסרי טעם, גם דברים שאני בדכ נהנתי מהם. ממש אשמח לעזרה!!! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
שרון לויט09/07/2017שלום לך,
אתה צריך להתייעץ עם איש מקצוע, כדי שיוכל לומר לך אם האבחנה היא אכן דיכאון. בכל מקרה, אין ספק שמצב רוח ירוד הוא בעיה שיש לפתור, גם אם אינה מאובחנת כדיכאון קליני. אגב, אנשים רבים מאובחנים כסובלים מדיכאון קל, גם אם תפקודם לא נפגע כתוצאה מהבעיה. אם אתה יכול לפחות לבקש מהוריך שיפנו אותך לאיש מקצוע (רצוי טיפול פסיכולוגי), גם בלי לשתף אותם בבעיה עצמה, זה יכול להיות טוב. אם לא, האפשרות השנייה היא לפנות ליועצת בית הספר על מנת שתפנה אותך לגורמים המתאימים, אך לשם כך תצטרך כנראה לחכות לתחילת שנת הלימודים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)