מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה להילחם בדף להתקשרלימור10/07/2017
קודם כל תודה שרון על ההסבר הנהדר שנתת לי בקשר לcbt הרופאת משפחה מסדרת לי טיפול כזה אבל עד היא תסדר לי יש מישהו שאני מאוד קשורה אליו ויש לי דחף להתקשר אליו בלי סוף אני יודעת שמטפלים על זה בcbt יש לי דחף להתקשר אליו מתוך פחד שהוא ינתק איתי את הקשר ולפעמים זה מכניס אותי לחרדה כאילו אני רוצה להתקשר אבל אני מחזיקה את עצמי בכוח לא להתקשר וזה יוצר אצלי בלגן בלב ומפסיקה להיות פעילה אשמח באמת באמת פעם אחרונה כי כתבתי לך הרבה כמו פעם קודמת אבל רציתי לשאול בעזרה מעשית איך מתגברים על הדחף הזה לא להתקשר אליו איך אפשר להסיח את הדעת דרך cbt אני כותבת לך פעם אחרונה כי אני מתחילה טיפול עוד כמה זמן זו באמת שאלה שחשובה לי ואחרונה אשמח עם תעני לי תודה ויום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרתך בפורום
לימור11/07/2017השאלה האחרונה שאני שואלת חשוב לי לדעת עד שאתחיל טיפול איך להתמודד אם דחף או אובססיה ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון לויט11/07/2017היי לימור,
את צריכה פשוט להבין ששיחות הטלפון האלה לא יתרמו לך, ולא יחזקו את הקשר ביניכם. מעבר לכך, כל העיסוק בזה הוא לא יעיל, וצריך להבין ולהפנים שממש לא שווה לעצור את החיים שלך בגלל קשר. מה גם, שאם הוא ינתק איתך את הקשר, זה יהיה הפסד שלו.
כפעילות חלופית אפשר להציע כל דבר שאת יכולה לעשות במקום, אפילו להרים טלפון לחברה במקום להתקשר אליו, או לסדר משהו בבית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)