מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כללית בcbt לטיפול במצבי לחץלימור12/07/2017
היי שרון הרופאה כבר קבעה לי פגישה בקשר לטיפול אבל רציתי לשאול שאלה אחרונה לגבי טיפול cbt בכללי מה עושים בטיפול cbt לגבי מצבי לחץ? אני פשוט לא מכירה את הטיפול וכדי שאלך שקטה לטיפול הייתי שמחה אם היית יכולה לתת לי הסבר קטנטן על מצבי לחץ בטיפול cbt זו שאלה ממש אחרונה כי עוד כמה זמן אני מתחילה טיפול אבל עד שאתחיל כי אני גם בלחץ מהטיפול אני עדיין לא יודעת מה זה בגלל זה אני שואלת אני מאוד אשמח לתגובה סליחה ממש סליחה על ריבוי השאלות זו שאלה ממש אחרונה שחשוב לי לדעת ותודה על עזרתך ותמיכתך יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה זה מאוד חשוב לי לדעת
לימור13/07/2017תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול CBT
שרון לויט14/07/2017היי לימור,
קודם כל, אין מה להיות בלחץ מטיפול שמטרתו להפחית לחץ... לא עושים לך שום דבר פולשני או כואב בטיפול. הכל נעשה מתוך בחירה ובשליטה מלאה.
לגבי מה שעושים בטיפול, זה תלוי אם המטרה היא הפחתת סטרס- מתח כללי- או חרדה חזקה. בטיפול בחרדה מנסים יותר ללמוד לקבל את החרדה ולא "לפחד מהפחד", כלומר ללמוד להתמודד ללא ניסיונות הרגעה. בטיפול בסטרס מנסים למצוא דרכים להירגע- למשל הרפיות, הפחתת שעות עבודה לטובת פעילויות מהנות וחופשות, ויתור על שליטה בתחומים מסוימים בחיים וכו'. בשני המקרים מוצאים גם מחשבות רציונליות שמחליפות את המחשבות השליליות לגבי המצבים המעוררים לחץ, ולגבי הלחץ עצמו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)