מודאגת משיחה שהיתה לי עם בני המתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת משיחה שהיתה לי עם בני המתבגר
    מודאגת
    18/07/2017

שלום רב
    בני בן 16.5עובר תקופה לא פשוטה, חוץ מללכת ללימודים הוא לא יוצא כמעט מהבית בתקופה באחרונה, היום בצהריים ניהלנו שיחה הוא אמר מצטער שאני הבן שקיבלת אם היה לך בן אחר היית מאושרת הוא אומר שהוא לא מרגיש אהוב בכלל , הנה עכשיו שקשה לו אף אחד לא רואה חוץ ממני הוא טוען שנשבר לו להשקיע להיות אהוב ממש כואב לי מאז השיחה איך לעזור לו הוא היה חברותי פעם עכשיו באמת כדאי ללכת לרופאה לבקש ציפרלקס? איזה טיפול יכול לעסור למצבו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

שרון לויט
    18/07/2017

שלום לך,
    קודם כל, הדבר הטוב ביותר שאת יכולה לעשות הוא להיות שם בשבילו ולהקשיב לו, אפילו להציע לו לעשות איתך שיחה יומית שבה "יפרוק" את כל מה שעל ליבו. אם הוא מרגיש קרוב אלייך ויכול לספר לך דברים אישיים, זה מצוין. בנוסף, ניתן להפנות אותו לטיפול פסיכולוגי (הייתי מפנה לטיפול לפני שהייתי מציעה תרופות, בייחוד עבור אנשים צעירים תרופות צריכות להיות קו טיפול משני ולא ראשוני). רצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית (CBT), שיכולה לתת לו כלים של ממש להתמודדות, ולא שיחה בלבד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו