מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וחרדה בדנה האחרונהים23/08/2017
שלום הגעתי לגיל40 ונבהלתי פתאום הכול רץ מולי ורוצה להספיק המון צביטות בלב למה רק שני ילדים לא לא התחתנתי מוקדם וכו .
לא ישנה נרדמת רק בשלוש בבוקר שעות בנייד בגלל מצב רפואי לא עובדת אולי אחזור למשרה חלקית חודש הבא.
יש לי חרדות למשל במגרש המשחקים פתאום קופצת מכול מכה של ילד זר במיוחד לא רגועה
.עצבנית צועק יש לי זאבת כולי עם כאבים נפיחות יש לי זרמים לאחרונה באצבע ברגל הולך ובא .
מרגישה שכול מערכת העצבים שלי חשופה לא מצליחה לנקות את הבית מנסה קמה עוצרת מבן אדם מסודר כולי הפכתי לבלאגן
.מתביישת להביא אנשים מתחמקת
.בעלי עושה מה שיכול לא יודע אומר מייחלת שפעם אחת אפתח את הדלת והבית יהיה מתקותק .
צבוע שיהיה לי כייף בעלי רק בעבודה.
מתפללת שיתעורר ויראה את מצבי הצעתי לו שננקה יסודי ביחד אבל זה קורה לעיתים רחוקות הוא מנקה אבל אין סדר הכול בלאגן ואני בדיכאון גם מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון וחרדה
שרון לויט23/08/2017היי ים,
ההודעה שלך לא כל כך ברורה, ולא ממש הצלחתי להבין ממה את סובלת. האם מדובר באי סדר קיצוני בבית, שקשה לך לסדר אותו? הבנתי שאת סובלת גם מבעיות רפואיות. קודם כל, חשוב להיות במעקב רפואי סדיר, כי כשהגוף מרגיש טוב, גם הנפש במצב טוב יותר. בנוסף, אם את חווה קושי נפשי, ממליצה בחום להיעזר באיש מקצוע מתחום הטיפול הנפשי. גם באגרנות (אם זו הבעיה) אפשר לטפל בהצלחה, ורצוי בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT).
בברכה,
שרון לויט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשבר גיל 40
יניב רוזן24/08/2017היי,
משבר גיל 40 הוא לא פיקציה. מפתיע לגלות שכולם חווים אותו, ובדכ בהפתעה מוחלטת. אל בהלה זה חולף. האמת, שאפילו אפשר לנצל את המצב להתפתחות אישית. בנוסף, אני בטוח שהמצב הבריאותי שלך משפיע מאד על המצב הנפשי. די בעייפות, בחוסר שינה, ובכאב כדי לפגוע בצורה משמעותית באיכות החיים ולירידה בתיפקוד. מכאן הדרך קצרה למתח, לחץ, חרדה ודיכאון. שנדמה שעם כול אלו את מתמודדת. להערכתי טיפול יכול לסייע לך לעשות סדר בחייך. אל תתמודדי לבד. ולסיום, ממליץ לך בחום לדבר בפתיחות עם בעלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)