חרדה עם סימפטומים קשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה עם סימפטומים קשיים
    מאיה גנאדיניק
    26/08/2017

אני בת 29 אני מוכרת בביטוח לאומי לפני חודש המצב שלי החמיר הייתי בחדר מיון משאמרו לי שיש לי חרדה עם סימפטומים קשיים אני לוקחת זיפרקסה יש לי תופעות נוראיות כול יום הכול ניתקה אצלי בגוף כאילו הגוף שלי מת סחרחורת קושיי לנשום מהבטן אני הולכת לרופא הייתי אצל כול רופאים מה לעשות לי עם סימפטומים כאלו קשיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה עם סימפטומים קשיים

הוספת תגובה

• חרדה קשה

יניב רוזן
    26/08/2017

שלום,
    את מציינת שהיית אצל הרבה רופאים, אבל איזה כדורים ניסית? אין טעם להמשיך עם הזיפרקסה היות והיא לא מקלה עלייך ויש לה תופעות לוואי קשות עלייך. כאשר ישנה חרדה קשה ניתן לשלב מספר כדורים כדי לתת מענה לבעיה. ישנם פסיכיאטרים אשר מומחים בשילוב של טיפול תרופתי. פרופ׳ לאון גרינהאוס ממיינד קליניק הוא אחד מהם. בנוסף, ניתן לעשות בדיקה גנטית להתאמת טיפול תרופתי. הבדיקה (לא זולה) נעשית על ידי פסיכיאטר ונשלחת למעבדות של חברת כצט. הבדיקה מעניקה אינדיקציה לתרופות שמתאימות לך ולכן תופעות הלוואי יהיו נמוכות. לסיום, את חייבת לשקול ברצינות טיפול קוגניטיבי התנהגותי שהוא מצוין להפרעת חרדה. בטיפול לומדים כיצד להוריד את עוצמת החרדה על ידי תרגילים של הרגעות והרפייה, שינוי דפוסי חשיבה מעוותים שמעוררים את החרדה, וחשיפות הדרגתיות לסיטואציות אלו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו