דיקור אוזן כטיפול יעיל לחרדה ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור אוזן כטיפול יעיל לחרדה ודיכאון
    אחיק
    02/09/2017

שלום חברים,
    ראיתי פרסומת במהלך שיטוטיי באינטרנט על דיקור אוזן כפתרון מהיר ויעיל למצבי חרדה ודיכאון מהם אני סובל. כשהתקשרתי למי שפרסם ושאלתי כמה עולה פגישה נאמר לי שפשגישת אבחון טיפול ראשונה עולה 600 ש"ח ! קצת מוגזם לטעמי לפגישה אחת, אבל אם זה עושה את העבודה אז כל מחיר שווה (:
    אז השאלה היא האם התנסיתם בדיקור אוזן (אוריקולותרפיה) ומצאתם אותו כיעיל ועובד במצבים של חרדה ודיכאון ?
    האם אתם יודעים להמליץ על מישהו בתחום ? הפרסום היה של מטפל בשם כפיר פוריאן קיי מדיק אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי קסמים

יניב רוזן
    02/09/2017

היי,
    אם הייתי חסר רגישות הייתי אומר לך ללכת לטיפול שאתה מתאר ובמידה ובאמצעותו החלמת מחרדה ודיכאון אני פורש מהמקצוע שלי וחוזר לספסל הלימודים כדי ללמוד לדקר. אבל, אני לא חסר רגישות ולכן אני מציע לך להימנע מכול מיני טיפוליי קסמים. במקום זאת, תפנה לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שיעילון הוכחה באלפי מחקרים קליניים מחמירים. הנטייה לפנות לפתרונות קסמים במצוקה מובנת לי. עשה כנטיית ליבך ושיכלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו