מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בטרנקסל נגד חרדותירון03/09/2017
לאחר חצי שנה של תחושת טשטוש ריחוף ותחושת פעילות על אוטומוט התחלתי להשתמש בטרנקסל משום שהרופא שלי חושב שאני נמצא בחרדה כלילית.
השאלה שלי האם תופעות אלו קשורות לחרדה והאם הכדור הזה מתאים לטיפול?
שאלה נוספת.. האם מותרת שתית אלכהול לא מופרזת בזמן צריכת הכדור? כמובן שלא באותם שעות של הבליעה שלו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנזודיאזפינים כטיפול בחרדה
יניב רוזן04/09/2017שלום,
תיאור הסמפטומים אינו מספיק לקביעה כי מדובר בחרדה, וזאת למרות שקל מאד לאבחן חרדה. אני מניח שרופא המשפחה נתן לך את הטיפול התרופתי ששייך למשפחת הבנזודיאזפינים. כדורים אלה ממכרים בנטילה ממושכת (מעל מספר שבועות) והגוף מתרגל אליהם בקלות ולכן מצריך העלאת מינון באופן קבוע. הנטייה היא להימנע משימוש בכדורים אלו (למרות שבוואי הם מקלים עלייך באופן מידי). כדורים אלו מיועדים לתחילת טיפול תרופתי בשילוב עם כדור עיקרי, שבדכ מתחיל לעבוד אחרי שלושה שבועות עד חודש, ולכן במצבים של חרדה קשה, קשיים בשינה. טרנקסל משולב עם הכדור העיקרי עד שזה מתחיל לעבוד.
באופן אישי, אני ממליץ לך לפנות למטפל קוגניטיבי התנהגות, או פסיכולוג כדי לעבור איבחון מסודר. הרבה מהקשיים ניתן לפתור ללא טיפול תרופתי, ומאד חבל להתחיל טיפול תרופתי שלא לצורך. לתרופות יש תופעות לוואי רבות והן ניתנות במקרים מסוימים בלבד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכהול
ירון08/09/2017ומה בנוגע לשתית אלכהול בזמן צריכת הכדור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול
יניב רוזן08/09/2017היי,
לא מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)