דאגה וחרדה לאבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה וחרדה לאבא שלי
    אורית
    17/09/2017

אבא שלי כבר מעל גיל 70 והוא לא מכיר במגבלות הבריאותיות שלו, הוא לא מטפל בעצמו כמו שצריך ונמנע מללכת לרופאים. לא משנה מה אני ואחים שלי עושים הוא לא משתף פעולה. המצב מדיר שינה מעיני, אני לא מפסיקה לפחד מה יקרה לו ולדמיין את החיים אחרי שהוא יילך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה וחרדה לאבא שלי

הוספת תגובה

• דאגה לאבא שלי.

יניב רוזן
    17/09/2017

היי,
    צר לי להתחיל את דבריי דווקא באמירה שכול מה שציינת כמעט נורמאלי לחלוטין. אני אסביר. אחד, קשה נורא לשנות את דעותיהם של אנשים מבוגרים. ושנית, הדאגה העמוקה שלכם הילדים לשלומו של אביך, ובמיוחד אם יקרה לו משהו. את מציינת שעשיתם כול אשר ביכולתכם, ואני מאמין לך. לכן, קשה לי לחשוב על הצעה מיוחדת שתשנה את התבצרותו של אביך בעמדתו. כמובן, שאפשר לפנות אליו שוב ועוד הרבה פעמים בהתכנסות של כול הילדים והבעת דאגה ואהבה. להסביר את החשיבות שלו בחייכם ושל הנכדים. אם יש מצב של סכנה מידית אפשר להזמין רופא לביתו שיערוך בדיקה ויסביר לו את החשיבות של המשך טיפול.
    לסיום, מה המצב הנפשי של אביך? אם יש סימנים של הדרדרות נפשית, אפשר גם במקרה הזה להזמין רופא לביתו. אולי זה צורת הפעולה הזו תקל עליו ותהווה תקדים לתחילת טיפול רפואי הולם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו