מנהלי הפורום, שלום רב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנהלי הפורום, שלום רב.
    קרן
    05/06/2007

האמת שאני סובלת לא מעט זמן..קרוב לשנתיים ואני נאבקת בתוך עצמי ולכן רוצה לנסות את האפשרות לכתוב פה.ואשמח אם מצבי ישתפר

אז ככה..
    לפני שנה וחצי בערך הייתי 83 קילו על 165 .
    עשיתי מה שנקרא דיאטת רעב השלתי מהר 20-22 קילו, היו לי כל מיני תסביכים כמו שיש אחרי כל דיאטת רעב אך פיזית התגברתי עליהם והבראתי(כי הכאס שעשיתי לא עבר את החודשיים והתעוררתי למזלי בזמן לכן הצלחתי לתקן נזקים)
    אך נפשית לא הבראתי אפילו במקצת..
    תחילה ,כשהייתי רזה מאוד סביבות 60 קילו התחלתי לספור 2000 ק'ל ביום ולהתאמן באמת שמרתי יפה איזה חצי שנה ולא עליתי במשקל.
    אבל פתאום התחילו לי התקפים של בולמוסי אכילה כאלו קשים
    כאלו שלא מגיע לי, אני לא מבינה למה זה צריך לקרות לי
    הבולמוסים האלו הם כבר חצי שנה בערך ,אני לא מקיאה כדי לא להכנס לעוד הפרעה נפשית(שכן הייתי מאוד קרובה לאנורקסיה ויכלתי לאבד שליטה אז כשהייתי התוך זה..), אך מצד שני הכוחות שהיו לי אז להרזייה כבר אינם.
    ובעצם מה שיוצא שכל יום אני קמה יש לי הצפה במחשבות במוח ומרוב שרע לי אני רק זוללת וזוללת ויש לי תקווה שיום אחד זה יפסק אבל זה לא נגמר והבולמוסים אלו התחזקו עקב זה שהגעתי ל70 קילו בעקבותם...
    הכוונה שכבר אני מרגישה שאיבדתי תקווה וכוחות, אני מרגישה בנאדם חלש ,ממש כמו רובוט ..שכל היום אוכל ואוכל ואוכל כמו מכונה לא עושה כלום מדוכא עייף מצוברח, ...לפעמים אני מרגישה שהכל כ"כ כבד עליי...
    איבדתי את החוזק שבי שהיה לי כשרציתי להתחיל בדיאטה פעם שעברה..
    ונכנסתי לחולשה של בולמוסים וזלילות....
    ככה לספר מה עובר עליי באתר הרגשתי שאני יכולה
    אך בפני יועצת בית ספר או פסיכולוג אני פשוט לא אהייה מסוגלת לא יצליח!! לא משנה מה יהיה כי אני מאוד מתביישת לדבר על זה
    אני כ"כ אשמח אם תוכלו לתת לי רעינותת איך להתגבר על מצבי המעיק
    אני כ"כ יודה לכם...
    והאם בכלל אצליח להתגבר על זה בכוחות עצמי?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנהלי הפורום, שלום רב.

הוספת תגובה

• קרן

05/06/2007

לקרן שלום
    הפרעות אכילה מאוד נפוצות אצל נשים במיוחד צעירות. את צריכה לחשוב שהרגש של בושה למעשה מופיע אחרי שאת "חשבת" משהו לא טוב על עצמך או על המצב שאת עוברת או על מה שאת חושבת שאנשים אחרים חושבים עליך. ההבנה שהרגש מופיע אחרי מחשבה נותן לאדם את האפשרות לעבוד על המחשבות ולשנות אותם. לדוגמה, אם תגידי לעצמך דבר כמו "עלי לפנות לעזרה אחרת מצבי יכול מאוד להתדרדר" או "אם אחרים מסוגלים גם אני יכולה", יתכן ותחושת הבושה תוקל ואז תפני לטיפול. עצות כאן יעזרו לך אבל שיפות של ממש תבוא רק דרך טיפול מסודר ואישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו