ציפרלקס וחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וחשק מיני
    דני
    21/09/2017

חזרתי לנטול ציפרלקס 10 מ"ג אחרי הפסקה של כמה חודשים. אני נוטל סך הכל שבוע כרגע ומרגיש ירידה בחשק המיני...
    האם כדאי לי להפסיק את הטיפול בציפרלקס או שתופעות לוואי הם משהו שחולף...
    ואם כן כמה זמן לערך לוקח לתופעות הלוואי לחלוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וחשק מיני

הוספת תגובה

• ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת טיפול תרופתי.

יניב רוזן
    21/09/2017

שלום לך,
    ירידה בחשק המיני בעקבות נטילת כדור פסיכיאטרי היא תופעת לוואי מוכרת היטב ורבים מתלננים על כך. יחד עם זאת, כול אדם מגיב אחרת. ישנם כאלה שירגישו את הירידה בחשק המיני יותר מאחרים.
    בבוא אדם ליטול כדור פסיכיאטרי, תמיד השיקול הוא עלות מול תועלת. כלומר, מה אני מרוויח מנטילת הכדור? לעומת, מהו המחיר שאני צריך לשלם? והכוונה היא לתופעות הלוואי. וכך גם אתה צריך לעשות.אתה מציין שכבר נטלת בעבר ציפרלקס. האם חל שיפור בירידה בחשק המיני?
    יחד עם זאת, בהקשר לשאלתך, בד״כ קיים שיפור בתופעות הלוואי במרחק של 4-6 שבועות מרגע הגיעך למינון המלא.
    לסיום, חשוב לדעת שישנם תרופות נוספות הידועות כבעלי פגיעה נמוכה יותר בחשק המיני. אתה יכול לדבר על כך עם הרופא שלך.
    רק חשוב לזכור, שהפסקת כדור מסוג אחד, והתחלת שימוש בכדור אחר כרוכה בהמתנה עד שיתחיל להשפיע, כאשר תמיד קיים סיכוי שאולי הכדור יהיה חסר אפקט טיפולי יעיל, זו איננה חוויה נעימה. וזה בלשון המעטה, להיכנס לסחרור כזה אין זה מומלץ.
    לכן, הפעל שיקול דעת, ותתייעץ עם הרופא המטפל.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו