מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קיצוניות שהחמירה אחרי לידהאור26/09/2017
שלום
אני בת 31 נשואה +2
בעבר תמיד סבלתי מחרדות והייתי במספר פגישות ביופידבק
מרגישה שאחרי הלידה השנייה המצב החמיר (ביתי בת 3 חודשים)
בעיקר ביציאה מהבית עם הילדים יש לי תחושה שאם יקרה לי משהו ואיך אטפל בהם תחושה שהקרקע לא יציבה
בנהיגה מחוץ לעיר מספר פעמים תחושת חנק של ממש
ומחשבה אמיתית לעצור בצד הדרך ומי יוכל לעזור לי.
היום בעלי נסע לכותל לקראת יום כיפור
בני התעורר (בן שנתיים) בבכי ואני לא ראיתי את בעלי בבית והרגשתי ממש רע דופק מהיר סחרחורות בחילה כאבים בכל הגוף וכאבי בטן בעלי הגיע רק אחרי שעה בזמן הזה שוב מחשבות אם יקרה לי משהו ומי יהיה עם ילדיי ואפילו חשבתי להזמין אמבולנס
ניסיתי לדבר לעצמי ולהגיד שהכל בראש אבל עד שזה עבר לא ידעתי איך להתמודד
מרגישה שאיכות החיים שלי מאוד נפגעת
בעבר רופא משפחה רשם לי ציפרלקס אבל לא לקחתי
אודה לעזרתכם,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה
שרון לויט28/09/2017היי אור,
את מתארת התקף חרדה ממש "קלאסי". זה נכון שלא יכול לקרות שום דבר רע בזמן התקף חרדה, ושהוא עובר. אולם, לא תמיד את משוכנעת בכך באותו הזמן שהוא תוקף אותך. אני ממליצה לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) שייתן לך כלים מדויקים להתמודד עם התקפי החרדה ולנצח אותם.בהחלט אפשר ורצוי לעשות את זה ללא תרופות. בינתיים, חשוב לזכור שככל שאת מתנגדת לחרדה ורוצה שהיא כבר תחלוף, היא נמשכת יותר זמן. בסופו של דבר היא עוברת לבד, אבל אם את לא מתנגדת לה ומקבלת את התחושות, היא עוברת מהר יותר. ברור לי שלא פשוט לקבל תחושות קשות, אך הטיפול מסייע מאוד בכך.
בהצלחה וגמר חתימה טובה,
שרון לויט
פסיכותרפיסטית קוגניטיבית התנהגותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)