מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה שלא פוסקיםנתי06/10/2017
היי...
אני בן 27 בריא הכל התחיל לפני 3 חודשים הייתי שותף בעסק שנפל ונכנס לחובות ולפני 3 חודשים בערך שחוויתי את ההתקף חרדה הראשון והגעתי לבית חולים שם עשו לי בדיקת אקג והכל היה תקין לקח לי שבוע לחזור לעצמי והמשכתי רגיל בלי בעיות כלום לאחר חודש שוב חוויתי התקף חרדה לאחר יציאה במועדון והרגשתי שוב את ההרגשה של ההתקף חרדה יותר חזקה הלכתי שוב לרופא בדיקת אקג , צילום חזה , בדיקות דם ושוב הכל תקין בריא ..ומאז לא מצליח לחזור לעצמי עם כאבים בחזה ביד שמאל בלי הפסקות כמעט יש רגעים שהכל טוב רגיל ואז שוב חוזר , יש מחשבות בלתי פוסקות על העתיד על כל החובות שנכנסתי אליהם.
יש לי רעד פנימי בגוף שמורגש חזק בזמן מנוחה שהמקור שלו מצד שמאל של החזה באזור הפיטמה שמשתחרר לכל הגוף במיוחד באזור החזה והידיים , כל היום מחשבות של פחד משיקרה לי משו וחוסר שקט לא מצליח כמעט להירדם תחושת פחד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קוגניטיבי התנהגותי בהפרעת חרדה.
יניב רוזן07/10/2017שלום,
כדאי מאד שתפנה לטיפול קוגניטיבי התנהגותי שהוכח כיעיל מאד בהפרעת חרדה. בטיפול עובדים על שינוי דפוסי חשיבה (שזה דרמטי עבורך). לומדים כיצד להוריד את החרדה ולהתמודד איתה בצורה נכונה. לומדים תרגילים של הרגעות והרפייה, ולבסוף עושים חשיפות לסיטואציות מאיימות. אם אני הייתי במקומך הייתי ניגש ומתחיל תהליך טיפולי כמה שיותר מוקדם. אל תיתן לדברים להסתבך. אין לך מה להיכנס לבהלה מיותרת. הבעיה שלך פתירה, רק עלייך להתחיל לעשות עבודה טיפולית.
בהצלחה, וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)