ביופידבק ותרופות לטיפול בחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביופידבק ותרופות לטיפול בחרדה
    לי
    21/10/2017

היי אשמח לדעת אם ביופידבק בשילוב תרופתי עוזר לטיפול בחרדה אני סובלת כבר שנה וחצי מחרדות ימים שלמים ניסיתי ציפרלקס קלמנהדרין לוריוון ועכשיו נוטלת רמוטיב וכן מטופלת בcbt אשמח להמלצות על ביופידבק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביופידבק

יניב רוזן
    21/10/2017

היי,
    CBT משולב ביופידבק מהווים יחדיו אסטרטגיה טיפוליות מצוינת בחרדה. אני באופן אישי מכיר את אסף גיטלר כמי שעוסק שנים בתחום. הוא גם סיביטיסט. אפשר גם לפנות לאתר של האיגוד למשוב ביולוגי כדי לקבל מידע על מטפלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופידבק

לי
    22/10/2017

מודה לך על התגובה אשמח לדעת מה אחוזי ההצלחה של ביופידבק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביופידבק בחרדה

יניב רוזן
    22/10/2017

היי לי,
    ביופידבק משמש שאסטרטגיה נוספת באמצעותה לומד האדם לשלוט במערכת הפרסימפטטית. שזו המערכת האחראית על הרגעות והרפייה. כאשר היא משולבת עם טיפול CBT כוחה מתעצם אפילו יותר. כול מטפל משלב את הביופידבק בצורות שנות. בסהכ לביופידבק יכולת לא מבוטלת לתרום להצלחת הטיפול.
    בהצלןה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו