מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי חרדות - אני על סף התמוטטוות עצביםחופש23/10/2017
שלום,
אני חרדתית שנים.
לפני שנה הדיירים שגרים לידי זרקו רעל אחרי הדלת שלי.
מאחר שיש לי כלבים, הבנתי שהם מנסים להרוג אותם.
הדיירם האלה עברו.
אבל מאז אני בחרדה שמישהו אחר מהדיירים יעשה את זה שוב.
מאז אני נחמדה עם כולם וגם עם מי שלא צריך להיות.
אני מרגישה מושפלת פשוט דורכים עליי בגלל שאני יותר מדיי חביבה ונחמדה ובעיקר חייכנית.
לפני שבועיים כבר לא יכולתי יותר מאחר שאחד הדיירים שיבש לי את החשמל כמה פעמים במשך השבוע וצעקתי עליו.
גם שיבש לי את האינטרנט וקרע את החוטים של הטלפון.
נמאס לי להיות נחמדה לכולם וגם למי שלא צריך להיות.
אני על סף התמוטטות עצבים.
את כל הכעס אני מוציאה על היקירם שלי.
מה אני אעשה במצב הזה?
נמאס לי מהבלוק הזה פשוט נמאס לי.
אני פשוט רוצה להתעלם מכולם ולחזור לחיים שקטים.
אודה לתגובה ולעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות כנועה
יניב רוזן24/10/2017היי,
את צודקת, התנהגות כנועה ומרצה יוצרת זלזול מצד אחרים. אין צורך לפעול ככה. אני חושב שדווקא התנהגות אסרטיבית הרבה יותר מתאימה. בנוסף, אם מישהו מתנהג כלפייך בצורה אלימה אפשר לפנות גם למשטרה. אני חושב שכדאי שתפני למטפל שמומחה בהתנהגות חברתית וכישורים חברתיים ותעבדי על הנושאים הללו ועל החרדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)