כאבי חניכיים ? חוסר עבודה? חוסר מזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי חניכיים ? חוסר עבודה? חוסר מזל
    נעמה מרדכי
    05/06/2007

שלום אני בחורה בת 24 בודדה ללא חיים אין לי חברים נתקו קשר. אין עבודה לא מוצאת המון זמן ניסיתי הכל . ואם מצאתי מפטרים אותי לא מבינה למה? לא שאני לא עובדת טוב אני בחורה חרוצה שרוצה לעבוד שלא תחשבו שלא..!! קבעתי תור לפסיכלוג ראיתי שזה יותר גרוע לא עוזר בטלתי תפסיכלוג לא עוזר. בטלתי אותו משחקת איתי משחקים ציורים חושבת אני ילדה קטנה בקשתי ממנה לסגור תתיק וזהו. שיחות בקבוצה אמרתי לך סבבה.
    בקשר לכאבי חניכיים יש לי דלקת חניכיים כואב לי המון זמן. אני מקבלת טיפול אנטיביוטי לא עוזר רופא שניים לא מתייחס אלי. קיצור אין לי מזל בחיים בכלום..
    אנטרנט עיתונים פרסום מודעה באנרטנט עיתונים כוח אדם לשכת תעסוקה אפםילו ביטול לאומי הגעתי. ניסתי לחתום הבטחת הכנסה אבטלה. עושים ממני צחוק להשלים בגריות רוצה אין מי שיממן לי. כסף לבילוי לאוטו אין לי מה אעשה? אני רק בוכה ובוכה.מה אעשה..בבקשה עזרו לי צרו קשר טלפוני בהקדם האפשרי רצוי בשעות הבוקר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סדר בחיים

ד''ר אירנה נתנאל
    05/06/2007

את צריכה לעשות סדר בחיים שלך. אני מציעה לך שתאפשרי לאיש מקצוע לאבחן אותך כדי לדעת כיצד לעזור לך. אני ממליצה לך שתפני שוב לפסיכולוג / ית עובד / ת סוציאלית אבל הפעם תתמידי. תעזרי לאנשי מקצוע לעזור לך, לבחון מה מחבל לך בחיים, למה כל הדברים שאת מציינת קוראים לך וכיצד לשנות אותם. תיהי סבלנית אם את רוצה להבין למה את סובלת ומה את צריכה לעשות כדי לשנות זאת. המומחים יעזרו לך אם תתני להם הזדמנות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו