לא מצליחה להתגבר על מוות של החתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להתגבר על מוות של החתול
    טלי
    03/12/2017

החתול שלי נדרס, מצאתי אותו מרוח על הכביש לפני הכניסה לבית. מאוד אהבתי אותו, הוא היה איתי שש שנים ואני ממש שוברת לב, קשה לי לתפקד, כל הזמן חושבת עליו וכאילו שומעת אותו ברחבי הבית.. כבר עברו חודשים וזה עוד לא עבר... אני מרגישה שזה כבר לא תקין.. אני בטח שלא מוכנה לחתול חדש, אז מה אני עושה עם עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאוששות ממוות של חיית מחמד

יניב רוזן
    03/12/2017

שלום,
    אני חושב שהדרך שהחתול מת ובעצם ראית את זה מעצימה מאד את הקושי וההתמודדות. בני האדם נקשרים מאד לחיות המחמד שלהם. ולכן האובדן הוא קשה מאד. אני חושב כמו בכול מקרה של מוות חשוב לנסות לחזור לפעילות רגילה. להימנע מהסתגרות והתבודדות. יש תהליך של קבלה והסתגלות שקורה. את יכולה לנסות להתנדב בעמותה שעוסקת בחיות. יכול להיות שזה ימלא אותך. ותמיד קיימת אפשרות לדבר עם אנשים או עם מטפל על הקושי. זה מסייע במקרה הזה. לסיכום, אין לך מה לחשוב שמשהו לא בסדר. חווית אובדן בדרך לא קלה, וההתאוששות לוקחים זמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו