מיואשת ביותר. רוצה לסיים עם הכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת ביותר. רוצה לסיים עם הכל
    ענבל
    20/12/2017

בקצרה....
    בת 29,מאובחנת עם הפרעת חרדה ודיכאון. כרגע לא לוקחת טיפול תרופתי כי אני נוטלת אנטיביוטיקה. החרדות פשוט לא פוסקות ואם זה לא מספיק, הן מביאות יחד עם זה המון תסמינים קשים כמו כאבים בחזה, חנק, שרירים תפוסים, ומעי רגיז. אני נהייתי היפוכונדרית כי אני בטוחנ שיש לי משהו רפואי או שהולך לקרות לי משהו ואז בכלל אין לי עבור מה להיות פה. בעבר הייתי אובדנית, וכיום זה חזר ובגדול. אני לא יוצאת מהבית בגלל הכאבים ובעצם לא חיה. כל בוקר מביא איתו צער ודמעות. לא רוצה להמשיך ככה. אלו לא חיים.

לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה

יניב רוזן
    24/12/2017

שלום,
    צריך להבין שטיפול תרופתי אינו הפתרון היחיד לחרדה ודיכאון. ישנם טיפולים ומטפלים מצוינים עם המון ניסיון ויכולת לעזור וליצור שיפור משמעותי באיכות החיים רק לדוגמא, הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי הנו טיפול מצוין. מניסיון אישי, היו לי מטופלים רבים במצבים דומים שחזרו לחיים שמחים וגם הפסיקו את הטיפול התרופתי בסיום הטיפול.. מלבד זאת, יש מסגרות יום, וקבוצות במערך הקהילתי.
    רבים הם האנשים שהתמודדו עם קושי נפשי כזה או אחר. כדי לשנות צריך לעבוד על הזכות להיות בריא. עוד, אני לא מבין למה הפסקת את הטיפול התרופתי? ניתן לקחת אנטיביוטי יחדיו עם טיפול פסיכיאטרי. אין לי פרטים נוספים, אבל אני מקווה שלא הפסקת את הטיפול בצורה לא מבוקרת משום שזה יכול ליצור הדרדרות.
    מה שבטוח את לא יכולה להיות לבד במצב הזה. את מוזמנת לפנות אליי טלפונית גם רק כדי לקבל הכוונה והתייעצות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו