סטרס קשה, חרדה , חנק ומתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרס קשה, חרדה , חנק ומתח
    אבי
    25/12/2017

שלום, לאחר תקופה ממשוכת אחרי עזיבת כדורים (רסיטל) בהדרגה כמובן, התחילו לי כל מיני תופעות מוזרות, לפני כחצי שנה החלה לי תופעה של לחץ פנימי תמידי תמיד, ללא כל קשר לאירוע או טריגר, ברגע שאני אפילו קצת מתאמץ בכל דבר אפילו לקרוא ספר הלחץ עולה ואני מרגיש לחצים בחזה, חנק בגרון, לחץ באוזניים, חזרתי לקחת את הרסיטל וזה עזר אבל לא הרבה, עדיין התוםעות קיימות כמעט תמיד, אולי קצת נחלשו, הפסיכיאטר אמר שהמינון שאני לוקח הוא כבר מפסיק ושכדאי להמשיך עם שילוב Cbt, השאלה שלי היא, האם באמת זה יכול לעזור לתופעה הזו? לחילופין האם יש טיפול תרופתי שיכול לעזור לזה? , אפילו עכשיו כשאני רושם את ההודעה הזו הלחץ מתגבר, אני עושה הרפיות והם עוזרות לאותו הרגע אבל איך שאני חוזר מהם לעשות אפילו דברים רגילים הכל חוזר.. אשמח למענה.. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרס קשה, חרדה , חנק ומתח

הוספת תגובה

• ניצחון על החרדה הינו תהליך הדרגתי

יניב רוזן
    26/12/2017

היי
    טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול לסייע למצבך רבות. ההצלחה בתהליך בנויה מעוד ועוד ניצחונות קטנים מול החרדה. צריך סבלנות ושהרבה תובנות ומרכיבים אודות החרדה יתחברו, וכך הידע שלך והיכולת שלך להביס את החרדה תתרחב ותגדל. זה שאתה חובה שינויים חיוביים זה כבר התחלה מצוינת. צריך מעט סבלנות. מטופלים רבים שלי ניצחו את החרדה ולכן צריך להמשיך לעבוד.
    אם אינך מרוצה מהטיפול התרופתי שאתה מקבל אפשר לשקול עם הרופא מעבר אפשרי לכדור אחר. כמובן שזה לא פשוט אבל תמיד השיקול הוא עלות מול תועלת.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר גם רק לשם קבלת ייעוץ והכוונה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו