יוצאת עם בחור דכאוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוצאת עם בחור דכאוני
    נועה
    04/01/2018

התחלתי לצאת עם מישהו והוא אמר לי שהוא דיכאוני ושהוא לוקח תרופות פסיכיאטריות. זה קצת הרתיע אותי ואולי אני מקדימה את המאוחר אבל הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של בעל מקצוע, מה זה בעצם אומר להיות עם מישהו דכאוני? האם התרופות עוזרות כל הזמן או שאפשר להיכנס לדיכאון גם כשלוקחים תרופות? האם זה תורשתי ואם יהיו לנו ילדים אז גם להם יהיה דיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוצאת עם בחור דכאוני

הוספת תגובה

• שאלה מצוינת

יניב רוזן
    04/01/2018

היי,
    שאלה מצוינת. התשובה עליה היא דיון שלם ולא נעשה זאת בפורום, אלא נתייחס למספר נקודות מפתח. ראשית, יש להבין ולדעת שקיימות דרגות חומרה. ישנם אנשים עם דיכאון קשה מאד, לעומת אחרים עם דיכאון קל שבעזרת טיפול תרופתי האדם מתפקד כרגיל. עוד חשוב להבין שאחד מכול שני אנשים, בשלב כזה או אחר יתאים לאיזו הגדרה קלינית. אנשים אוהבים תומכים זה בזו ומתגברים על התקופות הללו. השאלה האמיתית שצריכה להישאל פה, היא האם את אוהבת את מה שהאדם מייצג. את האישיות שלי, תכונות האופי וכו וכו. אם התשובה היא חיובית שווה לתת צ’אנס. כולנו עוברים קשיים נפשיים כאלו או אחרים.
    לשאלתך האחרונה, התשובה היא חיובית. לקשיים נפשיים יש מרכיב גנטי, אך הסיבות לקשיים אלה הן רבות ולא רק גנטיות.
    בהצלחה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו