צריך ייעוץ לא מצליח להשתחרר מזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך ייעוץ לא מצליח להשתחרר מזה
    אבי
    14/01/2018

לפני שלוש שנים בערך עברתי ארוע שלא מצליח להשתחרר ממני . פגשתי חברים והוא הציע לי שאכטה מקאנביס רפואי . לקחתי . והרגשתי שהיא חזקה במיוחד כמו כן החברה שהיו איתו היו נראים קצת מוזר יצאתי לכיוון הבית וביקשתי מחבר שלי שיעצור את הרכב כי הכל מסתובב לי ואני מרגיש שאני עומד להתעלף ניסתי לאכול דברים מתוקים כי זה הרגיש כמו נפילת סוכר . וזה לא עזר פינו אותי לבית חולים ושם אבחנו את זה כורטיגו . אני כבר שלוש שנים אחרי וכל יום מלחמה מחדש לחץ בראש תחושת ערפול כאבים מוזרים בראש ובעוד מקומות בגוף . ועוד כל מיני תופעות מוזרות שהורסות לי את האיכות חיים בלשון המעטה . ניסתי המון אלטרנטיבות וכלום לא ממש עוזר . ציפרלקס . מודל . סירנדה . סימבלטה . ועוד כל מיני נסיונות של רפואה אלטרנטיבית . ואין שיפור של ממש יש ימים יותר טובים יש פחות אבל זה כל הזמן שם ולא עובר . שילבתי שיחות פסיכולוגיות . וגם אין שיפור . מה עוד אפשר לעשות זה מתחיל לייאש .חשוב לציין שזה לא הייתה הפעם הראשונה שעישנתי . אבל כמובן שמאז אני לא מתקרב לזה . יש תחושת חולי תמידית כאילו יש לי משהו שלא עולים עליו עברתי הרבה בדיקות כולל mri ראש שיצא תקין . אני מטופל עם אלטרולט 50 מג ביום שמיועד גם למגרנות . אני כבר שלוש שנים יום יום נאבק בזה . מנסה כל הזמן להדחיק את זה ולא מצליח . תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייעוץ

ד``ר חיים היילפרין
    15/01/2018

אנסה להסביר על רגל אחת, במגבלות פורום אינטרנטי: ה"תופעות המוזרות" שאתה חווה הן ביטויים לגיטימיים של מצוקה נפשית. הן "הורסות לך את החיים" כי, כמו גברים רבים, אינך "מחובר" בצורה בריאה לרגשות ולחיים בכלל (עניין של חינוך במובן הרחב). צר לי לשמוע על כל הטיפולים שעברת, כולל "שיחות פסיכולוגיות", אך איני מופתע ששום דבר לא עזר לך - אינך חולה ואין לך ממה להירפא מלבד בורות. אני פוטר אנשים מהבורות הזו בתוך פגישה או שתיים באופן רוטיני ואם תיצור איתי קשר, אשמח לעזור גם לך בזה. בהצלחה!

ד"ר חיים היילפרין
    פסיכולוג קליני בכיר
    08-9281224

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

יניב רוזן
    15/01/2018

היי,
    עולה חשד לפיברומלגיה. כאב כרוני במספר מקומות בגוף המקושר לקשיים רגשיים ונפשיים. שלא כמו קודמי, ובהתחשב בעובדה שהמצב התפרץ כתוצאה משימוש בסם ועל כן לא ניתן להעריך את הנזק שנוצר במוח, אני לא חושב שניתן לפתור את המצב במפגש אחד או שניים כפי שהוצע. אני כן משוכנע שעבודה על הרגשות, שינוי דפוסי חשיבה, שילוב של הרגעות והרפיה יכולים לעזור. ישנן כמה אפשרויות טובות. אחד, פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית (ולא טיפול דינאמי). בחינה של טיפול נוירופידבק שעשוי מאד לעזור.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו