לא מפסיק לכעוס על עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מפסיק לכעוס על עצמי
    אלעד
    18/01/2018

בכל רגע נתון שבו אני לא עסוק במשהו אני כועס על עצמי, על דברים שעשיתי לפני חמש דקות ועל דברים שעשיתי לפני 5 שנים, על דברים שאמרתי ועל דברים שלא אמרתי. המחשבות האלה והכעסים לא עוזבים אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מפסיק לכעוס על עצמי

הוספת תגובה

• מחשבות ורגשות

יניב רוזן
    18/01/2018

שלום,
    אני חושב שאתה ביקורתי מאד כלפי עצמך, מלקה את עצמך, עסוק בהשוואות ובניתוחים אישיים (האינסטינקט הפנימי שלי הוא שגם הייתה לך ילדות לא קלה, אבל זזו רק הערכה. אני מציין זאת רק משום שאם אכן כך הדברים אז כדאי שתשים לב לפסקה השנייה). בתנאים הללו אין פלא שאתה מתקשה למצוא שקט, שלווה ונחת.
    אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי. בטיפול עוסקים ברבדים החשיבתי, לומדים לשנות את העיסוק במחשבות, ולהפסיקן. קיימת עבודה רגשית והתנהגותי כי המחשבות הללו שאתה מתאר משפיעות ויוצרות את הכעסים ושפיעות על הבחירות ההתנהגותיות שלך שמחזקות את המחשבות השליליות והרגש.
    אתה מוזמן ליצור איתי קשר טלפוני לשם קבלת ייעוץ
    בהצלחה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו