חרדה לגבי עתידו של בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה לגבי עתידו של בן הזוג
    גיא
    25/01/2018

בן הזוג שלי פוטר מהעבודה ועכשיו הוא חותם אבטלה. במקום לנסות לחפש עבודה הוא מוצא לו כל מיני חוגים ופעילויות, שמצד אחד אני מאוד בעד כי אני ממש לא רוצה שהוא יישאר בבית כל היום ויהיה בדיכאון, אבל מצד שני הוא נרשם לקורסים של שנה, כאילו האבטלה לא תיגמר בעוד כמה חודשים והוא יהיה צריך למצוא עבודה. זה מאוד מלחיץ אותי לגבי העתיד הכלכלי שלנו וניסיתי לדבר איתו על זה והוא רק אמר שמה שהוא צריך עכשיו זה עשייה כדי לא להיכנס לדיכאון, וזה אפילו מלחיץ אותי עוד יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוכנית פעולה

יניב רוזן
    25/01/2018

היי,
    ישנם דברים שזקוקים לבירור עמוק יותר כדי להבין את התמונה במלואה. אם נסתכל ברמה הרדודה ברור כי עולה צורך להמשיך לשלוח ק.ח ולחפש מקום עבודה חדש. יחד עם זאת, אני לא יודע איזה קורסים בעלך עושה ומה מטרתם?
    אולי יש בדעתו לחפש אפיקים חדשים. בכול מקרה הכול צריך להיות ברור, ועל השולחן. לסיום, זה טוב שאדם עסוק ולא שוקע במיטתו או בייאושו, אבל צריך גם תוכנית פעולה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו