דיכאון וחרדה לאחר פרידה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה לאחר פרידה קשה
    אריאל
    05/02/2018

היי,
    כתבתי פה לפני מס׳ שבועות. אני אחרי פרידה די טראומטית בשבילי. היינו יחד 5 שנים וזו הייתה הזוגיות הראשונה שלי (אני בת 26).
    עברו חודשיים והמצב הנפשי שלי לא טוב בכלל. יש לי מחשבות אובססיביות סביב עניין הפרידה, אני לא מפסיקה לחשוב ולא מפסיקה להאשים את עצמי בכל מה שקרה. אני בחרדה נוראית להישאר לבד כל החיים ולא למצוא זוגיות בעתיד. אני בסערה פנימית אדירה לא מצליחה למצוא שלווה אפילו לרגע. בוכה כל היום ובקושי מתפקדת בעבודה. אני בטיפול פסיכולוגי אבל לא נראה שזה עוזר לי.
    מה עוד אפשר לעשות? חשבתי על תרופות טבעיות כמו רמוטיב.
    איך לצאת מהמערבולת הנוראית הזאת? אני מרגישה שהעולם הפנימי שלי נופץ לחלוטין. אין לי טעם לחיים ואני הרבה פעמים הולכת לישון ומתפללת לא לקום בבוקר. הלוואי הלוואי שזה כבר יקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CBT יכול לעזור

יניב רוזן
    06/02/2018

היי,
    מצבך הולך ומסתבך. אני לא חושב שיש לך זמן מיותר לבזבז. לטעמי האישי הטיפול המומלץ
    לך הוא פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית. דברי עם הפסיכולוגית שלך ותשאלי איזה טיפול אתן עושות? טיפול דינאמי לא מתאים לך. דבר אחר, מה שחשוב שתבחיני במגמת שיפור במצבך. לא מחלימים ביום אחד, זה לוקח קצת זמן, אבל צריך לזהות שיפור חיובי.
    זה מאד חשוב מה שאני מסביר לך. אפשר לסייע לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו