חרדות חוזרות לגבי מוות של הורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות חוזרות לגבי מוות של הורה
    גלי
    08/02/2018

אבא שלי נפטר לפני כמה שנים, שני האחים שלי לא גרים בארץ שזה אומר שרק אני ואמא שלי פה. יש לנו קשר מאוד טוב וקרוב. אני רווקה ואין לי זוגיות או משפחה ואמא שלי חגגה לא מזמן 70 ומאז אני כל כמה ימים נכנסת לחרדה שמשהו יקרה לה ומה אני אעשה כשזה יקרה, החל מתחושת הבדידות אחרי לכתה וכלה בפנים הטכניים של לוויה ושבעה. וכל זה כשאני לבד לבד לבד.אני יכולה להיכנס להתקף בכי של כמה שעות טובות אחרי קו מחשבות כזה... אני יודעת שמוות של הורה הוא בלתי נמנע אבל אני ממש חרדה מהרגע שזה יקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדות חוזרות לגבי מוות של הורה

יניב רוזן
    09/02/2018

היי,
    מובן שהעובדה שאת לבד מקצינה את המצב. את מציינת שלא ניתן לעשות דבר לגבי הסוף הטבעי של כול אדם ומובן שגם זה נכון. אני חושב שאת צריכה לנסות לבנות זוגיות. האם את פועלת בנושא?
    לחרדה יש תכונה מיוחדת. היא יודעת לנוע בזמן. אירוע עתידי יכול להיחוות כאילו הוא קורה עכשיו. וגם אירוע מהעבר.
    נסי להרגע. אימך בחיים ואין לדעת מה עתיד לקרות. מאידך, בהווה את יכולה לבנות את עצמך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו