מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה שאני מאבדת את עצמי לדעתרוית09/02/2018
אני באמצע גיל החמישים,עזבתי את הארץ לפני עשרים וחמש שנה,ילדתי ילד ומיד התגרשתי,גדלתי את הבן לבד אבל ממש לבד,לא חברים לא משפחה לא עזרה הייתי לגמרי לבד,הדבר היחיד שנתן לי מעט חיי חברה היה בית הכנסת,כל שבת הייתי מגיעה עם הבן שלי,למרות שהייתי החד הורית היחידה בבית הכנסת,הרגשתי את העניים המבקרות,וכך עברו השנים עם הרבה סבל,עקב זה שהבן שלי פתיח בעיות חברתיות,לא באשמתו,פשות החברה לא קבלה אותו,אני נלחמתי בשיניים שיהיו לו חברים ,תמיד הזמנתי את כול הכיתה,כך הבן גדל במצב של לחץ חברתי,בית חד הורי לאימא שחייה גם בסוג של בידוד,היו חברים שניכנסו אל חיי וכך גם עזבו לעומת שבאו,החיים המשיחה לעבור בן הארץ לאירופה,הרבה נסיעות,כל הזמן ביחד צמודים עד גיל שמונעשרה,שהבן הכיר בחורה עם מניה דיפרסיה שגרמה לו להרס ,ואני לא היה לי זמן לרחם על עצמי לנוח עזרה,הייתי צריכה להיות מסביב לשעון לעזור לו,עד שבמזח הצלחתי להחזיר אותו הביתה,היה על סף מוות,הוא חזר הביתה,דיכאוני שלחתי אותו לפסיכולוג וגם לעצמי,הוא התחיל להיות שטלתן ועצבני,הגיע למצב של מדים לפעמים,פחדתי לשון בלילות,עכשיו שוב הוא הכיר בחורה,שהיא גם במצב נפשי לא בריא,ואני כבר לא החזקתי מעמד יותר והתמותתי נפשית,הגוף חולה לגמרי מהנפש השבורה,אני לגמרי לבד אן לי עזרה ,בוכה בלי סוף לא ישנה,קבלתי כדורים לדיכאון,בלעתי את הריאיון והרגשתי שאני מתה,זרקתי את זה מיד אני וכדורים אן מצב,אני לא יודעת אזה אפשרויות עוד,ישבנים אני שומעת את הזעקה אילמת מצד הבן שלי,הוא מתרחק ממני ללא סיבה ,לא רוצה שום קשר,אני לא עושה בקורת רק מקבלת אותו כמו שהו ואוהבת אותו כאימא,אהבה ללא תנאי,ועכשיו התעורר בי פניקה וחרדת נטישה,שהתעורר קני ראה מהילדות,בקיצור אני בבלגן רציני עם עצמי,צריכה עזרה דחוף ולא מוצת שום מוצא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיבנות מחדש
יניב רוזן09/02/2018היי,
ישנה בדיקה גנטית שאפשר לעשות להתאמת טיפול תרופתי. הבדיקה מפרטת מהם הכדורים שהם בסבירות הגבוה ביותר להועיל לך עם הכי פחות תופעות לוואי.
המקרה שלך נשמע מאד מורכב. לדעתי יש צורך להתחיל לעשות סדר במה שיש לך שליטה מלאה עליו - את! אני ממליץ לך בחום לגשת לטיפול באמצעותו תוכלי לבנות את עצמך, ולהבין כיצד לבנות שוב מערכת יחסים בריאה עם הבן.
מאחל לך הצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)