מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ורצון להכנס להריוןנועה16/02/2018
היי
אני בת 32, סובלת כבר 13 שנה מחרדות עקב מות אבי. לפני חצי שנה הפסקתי ליטול כדורים וכעת מאד קשה לי עקב משבר שחוויתי. אני רוצה להכנס להריון בקרוב, אשמח אם תוכלי להמליץ לי על כדור לחרדה שהוא "הרע במיעוטו"... הכי פחות מזיק... והכי מומלץ לנשים בהריון, ניסיתי לחקור, וחיפשתי תרופות מקבוצת a אך לא הצלחתי למצוא רשימה מסודרת. הרופא נתן לי מרשם של ציפרלקס, אך אני חוששת, אולי סרדנה? אשמח לעזרה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי בזמן היריון
יניב רוזן20/02/2018היי,
בסוגיות של ניטלת כדור, ובוודאי בזמן הריון, יש להתייעצות עם הפסיכיאטר בלבד. באופן כללי החשיבה היא עלות מול תועלת. מה שכן חשוב זה להתחיל את הטיפול התרופתי לפני הכניסה להריון כאשר האישה מיוצבת.
ישנם כדורים שידועים כיותר מתאימים ופחות מזיקים. אבל כמו שאמרתי יש לפנות לרופא מומחה בתחום.
מה שעוד ניתן לעשות זה לנסות טיפול קוגניטיבי התנהגותי לפני ובמהלך ההריון.
ייתכן מאד שהטיפול השיחתי ימנע את הצורך בטיפול תרופתי.ק
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)