חוסר היענות שגורם לתגובה מוגזמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר היענות שגורם לתגובה מוגזמת
    טרי
    27/02/2018

אני מאוד רגישה מבחינה חברתית והרבה פעמים אם אין חוסר היענות לרצון שלי להיפגש ולעשות דברים אני ממש מרגישה כאילו תקעו בי סכין, זה גומר אותי ואני יכולה לבכות על זה שלא ענו לי להודעה או שלא חזרו אלי לטלפון... אני לא יכולה להמשיך להיפגע ככה כל פעם, זה גומר אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה חברתית- פני לעזרה בבקשה

יניב רוזן
    02/03/2018

היי,
    הרגישות שאת מתארת היא משותפת לאנשים רבים המתמודדדים עם חרדה חברתית. כך למשך כאלה שלא עונים להם מרגישים מיד שלא רוצים אותם. אחרים מאד נפגעים אם מבטלים להם מפגש. ועוד ועוד דוגמאות כאלה.
    בטיפול קוגניטיבי התנהגותי בודקים מהי הפרשנות שאת נותנת לאירועים הללו ולומדים לשנותם אותן במחשבות חיובית אדפטיבית וגמישות. בטיפול עובדים על חשיבה חברתית נכונה, ומהי התנהלות חברתית נכונה, יחדיו עם כישורים חברתיים כמו ניהולי חבריות, הדדיות, אסרטיביות וכול מיומנות אחרת.
    פני למטפל שמומחה בתחום. אז תזניחי את עצמך.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול סכמה תרפיה

יניב רוזן
    02/03/2018

היי
    הטיפול ״סכמה תרפיה״ הוא הטיפול הפסיכולוגיהמקובל היום בעולם להפרעה גבולית. הטיפול הוכח כיעיל להפרעה. אני חושב שלפנות למאמן אישי זה לא הדבר הנכון בכללי. פנה לדר עופר פלד. עופר הוא מטפל מרכזי בתחום. כנס לדף לקבוצת סכמה תרפיה בפייסבוק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו