תקיעות בחיים כבר כמעט שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיעות בחיים כבר כמעט שנתיים
    אנונימית
    28/02/2018

בת 29.מאובחנת כבורדרליין. כבר כמעט שנתיים לא מצליחה למצוא עבודה .אין לי סדר יום .ונדודי השינה שלי גברו .לאחרונה חזרו לי תופעות של דכאון. דכדוך .חרדות לצאת מהבית. . ואני רוצה לעשות הרבה דברים עם החיים .אבל אין כסף ופחד להתמודד עם אנשים משתק..
    יש לי מאמנת אישית שעושה לי שיחות. התחלתי גם ללכת לטיפול של דיקור סיני .ו אבל החיים פשוט עוברים לידי. בלי שתהיה לי יכולת לעבוד ללמוד להתקדם כמו כולם.

יש לי רק את האשה שלי .שתומכת בי והיא הבית שלי והכל בשבילי. כבר 10 שנים אנו בזוגיות. ורק היא מביאה לי כוחות להמשיך ..
    באשר לטיפול תרופתי. בעבר הייתי באינספור טיפולים גם תרופתיים. וזה לא עזר. אז אני נגד תרופות פסיכיאטריות. אז בבקשה לא לתת לי המלצה ליטול תרופות כי אני לא מאמינה בהם וזכותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול סכמה תרפיה

יניב רוזן
    02/03/2018

היי
    הטיפול ״סכמה תרפיה״ הוא הטיפול הפסיכולוגי המקובל ביותר היום בעולם להפרעה גבולית. הטיפול הוכח כיעיל להפרעה. אני חושב שלפנות למאמן אישי זה לא הדבר הנכון בכללי. פנה לדר עופר פלד. עופר הוא מטפל מרכזי בתחום. כנס לדף לקבוצת סכמה תרפיה בפייסבוק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו