מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקיעות בחיים כבר כמעט שנתייםאנונימית28/02/2018
בת 29.מאובחנת כבורדרליין. כבר כמעט שנתיים לא מצליחה למצוא עבודה .אין לי סדר יום .ונדודי השינה שלי גברו .לאחרונה חזרו לי תופעות של דכאון. דכדוך .חרדות לצאת מהבית. . ואני רוצה לעשות הרבה דברים עם החיים .אבל אין כסף ופחד להתמודד עם אנשים משתק..
יש לי מאמנת אישית שעושה לי שיחות. התחלתי גם ללכת לטיפול של דיקור סיני .ו אבל החיים פשוט עוברים לידי. בלי שתהיה לי יכולת לעבוד ללמוד להתקדם כמו כולם.
יש לי רק את האשה שלי .שתומכת בי והיא הבית שלי והכל בשבילי. כבר 10 שנים אנו בזוגיות. ורק היא מביאה לי כוחות להמשיך ..
באשר לטיפול תרופתי. בעבר הייתי באינספור טיפולים גם תרופתיים. וזה לא עזר. אז אני נגד תרופות פסיכיאטריות. אז בבקשה לא לתת לי המלצה ליטול תרופות כי אני לא מאמינה בהם וזכותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול סכמה תרפיה
יניב רוזן02/03/2018היי
הטיפול ״סכמה תרפיה״ הוא הטיפול הפסיכולוגי המקובל ביותר היום בעולם להפרעה גבולית. הטיפול הוכח כיעיל להפרעה. אני חושב שלפנות למאמן אישי זה לא הדבר הנכון בכללי. פנה לדר עופר פלד. עופר הוא מטפל מרכזי בתחום. כנס לדף לקבוצת סכמה תרפיה בפייסבוק.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)