עירפול חושים, חוסר פוקוס סטרס בגוף מכדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירפול חושים, חוסר פוקוס סטרס בגוף מכדורים
    עזרה דחופה
    05/03/2018

/03/18 23:09
    אני לוקח 250 סרקוול+ 20 סרוקסט במשך 3 חודשים. ולפני 3 ימים העלו לי את הסרקוול מ- 200 מ'ל ל- 250 מ'ל ובזמן העלאה אני חש תחושה של עירפול חושים, חוסר פוקוס,סטרס בכל הגוף. שכל העולם רץ בהילוך מהיר. שמתי לב ודגש על החומרה של התרופות הפסיכאטריות שיש הרבה תןפעות לוואי ובתכלס רק מדכאים את הבעיה ולא פותרים לגמרי. אני לא יודע עם התחושוץ זה מסטרס שאני עובר בחייפ עקב חוויות לא נעימות בזמן האחרון. או שזה תופעה של העלאת הכדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

יניב רוזן
    07/03/2018

היי,
    אמת. לתרופות פסיכיאטריות יש תופעות לוואי. לחלקן אפילו תופעות לוואי רבות. כמו תמיד זה שיקול של עלית מול תועלת. לי נשמע שהתופעות עולל הסטרס הן תופעות לוואי של הכדורים. חלקן עוברות תוך מספר שבוע. ידוע שבתחילת נטילת כדור עשויים לקבל תוצאה הפוכה כדוגמת העלאת סטרס וחרדה.
    אם התופעות לוואי בלתי נסבלות גש לרופא המטפל ודווח לו על כך. עם אתה מרגיש שאתה יכול להתמודד עם תופעות הלוואי כדאי שתמתין עד חודש ימים מאז
    תחילת נטילתן.
    אתה צודק תרופות לא נותנות פתרון מלא ברוב המקרים. תפקידן האמתי הוא לאפשר טיפול פסיכולוגי מוצלח, החלמה ואז הפסקתם בצורה הדרגתית
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו