חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    מיכל
    24/05/2008

שלום רב,
    אני בת 22 ואני סובלת מכל מיני חרדות כמו למשל פחד מטיסות, פחד שמא יקרה משהו להוריי וכו'..
    אני אחרי צבא ואני מאוד רוצה לטוס לכמה חודשים לחו"ל אבל אני לא יכולה כי אני מפחדת שאני אתגעגע למשפחתי ועוד יותר מפחדת שיקרה להם משהו בזמן שאני לא אהיה בארץ.
    שמעתי על תרופה שנקראת ציפרלקס אבל אני לא יודעת אם מתאימה לי..
    אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר אירנה נתנאל
    25/05/2008

מיכל שלום,

כדאי לנסות ולראות האם ציפרלקס מתאים לך או לא. אם לא מנסים לא יודעים. לגבי תרופות קשה לדעת מראש מה מתאים ומה לא. כל אחד מגיב לתרופות באופן אישי. ציפרלקס הוא כדור מצויין ונסבל היטב על ידי מרבית האנשים.
    בנוסף, על מנת להתחזק יותר הייתי מציעה לך לשלב טיפול תרופתי עם שיחות. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי משולב עם תרופות הוכיח את עצמו כטיפול הכי יעיל בחרדות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה ודבר שני..

מיכל
    26/05/2008

הייתי עם אמי אצל רופא המשפחה אבל היא די ניסתה לשכנע אותו לא לתת לי מרשם לציפרלקס כי היא חושבת שזה לא חמור מספיק כדיי לקחת תרופות..
    עכשיו השאלה מה עושים כי אני מאוד רוצה לנסות,שמעתי שציפרלקס ממש עזר לאנשים להתגבר על פחדים שהיו להם.
    איך אני יכולה לקבל מרשם לזה אחרי שאמא שלי שיכנעה את הרופא שלא מגיע לי?יש דרך אחרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    26/05/2008

את בת 22, את יכולה לגשת לרופא בלי אמא ולקבל את המרשם.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו