ברינטליקס כעבור כמה זמן משפיע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברינטליקס כעבור כמה זמן משפיע
    ליה
    06/04/2018

אני נוטלת ברינטליקס מזה כחודש ,התחלתי במינון של 5מ"ג וכבר כמעט שבוע במינון של 20 מ"ג ואין שום השפעה !!במקביל אני נוטלת ויואנס ,ליריקה וכדורי הרגעה כגון קלונקס וקסאנגיס
    האם ישנה אפשרות שכדורי ההרגעה גורמים לברינטליקס לא להשפיע??או לחילופין אני צריכה עוד לחכות...כעבור כמה זמן הברינטליקס משפיע??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילוב של תרופות

יניב רוזן
    08/04/2018

היי,
    הברינטליקס אמור להתחיל לעבוד בין 4 -6 שבועות. תרופות מסוג בנזודיזפינים כגון הקלוניקס לא אמורות להפריע. מה שכן את לוקחת תרופות אחרות שעלולות לעקב אתצהשפעת הכדור במעט. אני חושב שכדאי לדבר עם הרופא המטפל על השילוב בין התרופות. אם הברינטליקס לא משפיע שוב יש ליידע את את הרופא המטפל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברינטליקס כעבור כמה זמן משפיע

ליה
    08/04/2018

תודה רבה
    בכוונתך תרופות שיכולות לעכב כוונתך לויואנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יניב רוזן
    08/04/2018

היי,
    הכוונה שאת לוקחת סוגים שונים של כדורים ואלו לעיתים יכולים להאט במעט את השפעת כדור חדש שמשולב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו