חרדות פראנויות ומה לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות פראנויות ומה לא
    ניימאר
    11/04/2018

לא מצליח לתפקד לעבוד אין חשק אף פעם לבלות או לעשות דברים
    הרגשה לא נוחה כל הזמן כיאילו בוחנים אותי מסתכלים אליי מרגיש מפגר ליפעמים ואוכל תסביכים על שטויות או דברים שאני אומר מרגיש עייף כל הזמן חסר אנרגיה עצבני וממורמר תמיד היה לי קצט חרדות והייתי קצט ביישן אבל הכל ממש ממש החמיר בתקופה של הרבה סמים ליפני הצבא אמ די , קריסטל , והמון גראס . היום אני מעשן רק גראס ולא מצליח להפסיק ניסיתי בעבר כדורים (לא זוכר איזה ) שלא יודע כמה הם עזרו והייתי בכמה מקומות שלא עזרו לי כל כך או נתנו לי תשובות או משו שאני לא יודע ובכללי ממש קשה לי להפתח בשיחות האלה אני חייב שינוי לא יכול להמשיך לחיות ככה ומפחד לעשות לעצמי משהו אם יש משהו שאפשר להציע לי אני אשמח לשמוע תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות פראנויות ומה לא

הוספת תגובה

• טיפול קוגניטיבי התנהגותי יעזור לך

יניב רוזן
    11/04/2018

היי,
    נשנע שאתה מתמודד עם קשיים רבים. בין אם זה דיכאון ובין אם זו חרדה. השימוש בסמים מקשה על אפקטיביות של טיפול תרופתי. יחד עם זאת, ניתן לטפל בהצלחה בדיכאון וחרדה באמצעות טיפול קוגניטיבי התנהגותי. חשוב שהמטפל יהיה מומחה בנושאים החברתיים והדיכאון. חשוב שתדע שהמון אנשים עוברים משברים דומים, עושים עבודה עם עצמם בעזרת מטפל וחוזרים להשיג שליטה על החיים שלהם, וגם מחלימים.
    בחום אני ממליץ לך להתחיל טיפול. יש גם אפשרות לגשת לקופת חולים ולהתחיל תהליך לשם קבלת טיפול.
    קח את הדברים ברצינות והתחל לפעול כדי לחזור לעצמך.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו