כאב של חוסר אנרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב של חוסר אנרגיה
    Aor
    19/07/2018

שלום רב,
    אני בחור כבן 35.
    לפני כ-10 שנים בעקבות הרבה משברים שעברתי בתקופה ההיא, בדידות, בלבולים מבחינת בחירת קריירה וכו' התחיל לי בעיה שאגדיר אותה כ"הרגשה עכורה בראש". אני בכוונה לא משתמש במונח "דיכאון" כי זה לאו דווקא דיכאון..אלא יותר כמו הרגשה של יובש כזה בראש, כאב של חוסר אנרגיה כזה..תקיעות (אין לי דרך יותר ברורה להגדיר את הבעיה) אם כי גם היו הרבה מצבים של דיכאון. באותה תקופה גם עליתי משמעותית במשקל. הבעיות האלה עדיין ממשיכות. אני בחור שמתפקד רגיל ביום יום,
    אבל באופן כללי יש הרבה תיסכולים, חוסר מוטיבציה ודכאונות (כיום קלים)
    אני מכיר את האופציה של ללכת לפסיכיאטר שידחוף תרופות מיותרות ועל הדרך עלול להרוס את הרקורד הרפואי שלי. אבל האם יש דרך לבצע בדיקה רפואית רצינית ואחראית לגבי הבעיה שלי?
    לאיזה תחום רפואה עלי לפנות בנושא? אני מבוטח בכללית.
    אני מאוד חושש מהחובבנות של פסיכיאטרים או רופאי משפחה לדחוף תרופות רק על פי דיאגנוזה של דברים שהפציאנט אומר לו.
    מחפש באמת מומחה שיעשה בדיקה רפואית רצינית ואחראית כדי למצוא את המקור של הבעיה ולטפל בה.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב של חוסר אנרגיה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    21/07/2018

שלום רב
    תחום הרפואה שאתה צריך הוא פסיכיאטריה.
    קשה לי לשמוע את הביטוי "החובבנות של פסיכיאטרים או רופאי משפחה". כמו בכל מקצועות הרפואה, יש רופאים פסיכיאטרים טובים יותר ויש פחות טובים.
    הייתי מציע לך בכל זאת לחפש רופא שתרגיש שאתה יכול לסמוך עליו. בעולם המודרני יש רופאים רבים שיש עליהם חוות דעת ברשת.
    אני מציע לך לחפש רופא שיתאים לאמונותיך והשקפת עולמך וייתכן ואז תוכל לקבל עזרה מתאימה.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו