הטלית מינון של ויאפקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטלית מינון של ויאפקס
    קרן
    22/07/2018

לפני שש שנים הופיעו לי חרדות לאחר טיפול שיניים מורכב. עברתי את התרופות רמוטיב, ציפרלקס, סרוקסט ולסיום הגענו לויאפקס 75xr. במהלך השנה האחרונה איבדתי 2 חברים לסרטן ועוד אחד גוסס, לאחיינית שלי התגלה קרוהן, בעיקבות מחלה הורידו לי את השחלות והחצוצרות, העסק המשפחתי ניסגר. לצד הויפאקס קיבלתי 2 לוריוון שירד לאחד לצרכי שינה שמשולב עם ארוס נגד אלרגיות. לפני כשבוע קיבלתי התקף חרדה. פניתי לרופא המשפחה והוא העלה את המינון ל 150xr. האם יהיו תופעות לוואי, היחידה שמדאיגה אותי היא דופק מואץ. האם יש לזה פיתרון. תודה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטלית מינון של ויאפקס

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    22/07/2018

שלום רב
    אכן תקופה עמוסה וקשה. צר לי לשמוע על כך.
    קשה לנבא אם יהיו תופעות לוואי או לא. אין לנו שום יכולת לנבא זאת. עם זאת הסיכון של תופעות לוואי בעת העלאת המינון נמוך ביחס לסיכון שהיה כאשר התחלת לקבל את התרופה.
    אני מקווה שהטיפול יעזור לך
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

קרן
    22/07/2018

קראתי שיש בעיות שינה, איך ניתן לטפל בכך? וכן מדברים על דופק מואץ, איך מטפלים בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    23/07/2018

שלום רב
    אלא תופעות שכיחות שמופיעות בעת ירידה במצב הרוח או בעת מצבי חרדה (שפעמים רבות אף הם מלווים ירידה במצב הרוח).
    ניתן לטפל בהם במגוון כלים: טיפולים פסיכולוגיים, תרופתיים ועוד.
    הכלים בהם אני משתמש מבוססים על גריה מוחית לא חודרנית. כלים אלה עובדים מהר וללא תופעות לוואי מהותיות.
    2 כלים יכולים להיות מאוד רלוונטים במצבים דומים לאלה אותם תיארת :
    נוירופידבק וגריה ברזולוציה גבוהה.
    שניהם נותנים אפקט די מהיר (מהיר יותר מתרופות).
    בריאות שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו