נכנסת ללחץ מכל מיני סיטואציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסת ללחץ מכל מיני סיטואציות
    ליאור
    29/07/2018

שלום ד"ר
    אני בת 23 מאז ומתמיד סבלתי מחרדה כללית
    אין לי התקפי חרדה פשוט אני מפחדת מהרבה דברים ונכנסת ללחץ מכל מיני סיטואציות מה שמשפיע עלי מאד פיזית (גורם לי לכאבי שכמות קשיי נשימה וכאבי ראש)
    אני לא רוצה לקחת כדורי כימים כי אני מפחדת מההשפעה שלהם ומהתופעות לוואי שעלולת להיות לי וגם אני סובלת ממיגרנות ורוב הכדןרים האלה גורמים לכאבי ראש.
    על איזה כדור טבעי/חליטה/תרןפה היית ממליץ לי לקחת על בסיס יום יומי שבאמת משחרר מהחרדות וגורם לי להיות יותר שלווה ונינוחה ונושמת לרווחה???תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דורון תודר
    05/08/2018

לום רב
    במצב כזה הייתי מציע לך לשקול טיפול לא תרופתי.
    אנו משתמשים בטכנולוגיות שונות בכדי לעזור לאנשים עם מצוקה נפשית כפי שאת מתארת.
    ניתן להיעזר הן בנוירופידבק והן בגריה ברזולוציה גבוהה.
    בשני המקרים התגובה היא מאוד מהירה ובד"כ אין תופעות לוואי.
    יש תרופות טבעיות שיכולות לעזור בבעיה אך אין זה אומר שאין להם תופעות לוואי או אינטרקציה בין תרופתית. העובדה שהן טבעיות אינה אומרת הרבה...
    יש תרופות טבעיות שאסור לקחת שיש מחלות רקע שונות (ומותר לקחת במצבים אלה תרופות כימיות...). חשוב להתייעץ עם רופא לגבי ההתאמה של תרופות אלה.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו