חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה?
    נועה
    28/05/2008

שלום,

לפני כחודש וחצי ילדתי בת ראשונה אחרי שני הריונות לא מוצלחים ושמירת הריון.

ברצוני לציין כי לפני הלידה הייתי נורמטיבית לחלוטין, שמחה מאושרת ומצפה בקוצר רוח ללידה.

הלידה עברה בשלום והייתה קלה מאוד. למרות שילדתי לפני הזמן. התינוקות שהתה בפגייה כחודש וכשבוע לאחר הלידה אני מגיעה לבית החולים בבוקר ומרגישה שאני לא מסוגלת לעבור בפתחו. תחושת חוסר אונים הציפה אותי, בחילות רצון ללכת לשרותים...

תחושה זו נמשכה בערך שבוע ונעלמה כאילו לא הייתה. מאתמול חזרה לי התחושה הזאת של חוסר אונים בגוף מיו זרם כזה בצוואר וביד שמאל שלא עוזב אותי וחוסר תיאבון. אני מנסה להתגבר על זה ע"י נשימות עמוקות והרחקת התחושה וזה עוזר לכמה שעות וחוזר.
    כמו כן ברצוני לציין כי אני נמצאת כל היום לבד בבית בין ארבע קירות לבד עם המחשבות.

ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות שאני סובלת מדיכאון אחרי לידה א שפשוט אני סובלת מחרדה. אני יודעת שתשובה מלאה לא אקבל כאן אבל על סמך מה שכתבתי אשמח לקבל תגובה ראשונית והמלצה על מקום בירושלים בו אוכל ללכת לדבר על תחושותיי. אינני מרגישה בושה אלא רצון עז להתגבר על תחושות אלו וחזרה לתפקוד נורמלי אפילו אם זה כרוך במתן תרופה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה?

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בבקשה!

נועה
    29/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה?

31/05/2008

לנועה שלום
    מזל טוב על התינוקת!
    נראה שרת סובלת מהתקפי חרדה. את יכולה לפנות לרופא משפחה. לפעמים כדור הרגעה פשוט עושה את העבודה. לא צריך לקחת הרבה זמן.
    יש מרפאות לבריאות הנפש אזוריות. את יכולה לפנות ולקבל מענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה! עוד משהו קטו בבקשה

נועה
    01/06/2008

התחלתי טיפול פסיכולוגי וברצוני לדעת האם זה נורמלי שההתקפים באים ונשארים רוב שעות היום זה פשוט משגע ומפריע לתפקוד היומיומי. כמו כן האם זה עובר בסופו של דבר? או נשאר לנצח.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו