מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?נועה28/05/2008
שלום,
לפני כחודש וחצי ילדתי בת ראשונה אחרי שני הריונות לא מוצלחים ושמירת הריון.
ברצוני לציין כי לפני הלידה הייתי נורמטיבית לחלוטין, שמחה מאושרת ומצפה בקוצר רוח ללידה.
הלידה עברה בשלום והייתה קלה מאוד. למרות שילדתי לפני הזמן. התינוקות שהתה בפגייה כחודש וכשבוע לאחר הלידה אני מגיעה לבית החולים בבוקר ומרגישה שאני לא מסוגלת לעבור בפתחו. תחושת חוסר אונים הציפה אותי, בחילות רצון ללכת לשרותים...
תחושה זו נמשכה בערך שבוע ונעלמה כאילו לא הייתה. מאתמול חזרה לי התחושה הזאת של חוסר אונים בגוף מיו זרם כזה בצוואר וביד שמאל שלא עוזב אותי וחוסר תיאבון. אני מנסה להתגבר על זה ע"י נשימות עמוקות והרחקת התחושה וזה עוזר לכמה שעות וחוזר.
כמו כן ברצוני לציין כי אני נמצאת כל היום לבד בבית בין ארבע קירות לבד עם המחשבות.
ברצוני לדעת האם ישנה אפשרות שאני סובלת מדיכאון אחרי לידה א שפשוט אני סובלת מחרדה. אני יודעת שתשובה מלאה לא אקבל כאן אבל על סמך מה שכתבתי אשמח לקבל תגובה ראשונית והמלצה על מקום בירושלים בו אוכל ללכת לדבר על תחושותיי. אינני מרגישה בושה אלא רצון עז להתגבר על תחושות אלו וחזרה לתפקוד נורמלי אפילו אם זה כרוך במתן תרופה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה!
נועה29/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה?
31/05/2008לנועה שלום
מזל טוב על התינוקת!
נראה שרת סובלת מהתקפי חרדה. את יכולה לפנות לרופא משפחה. לפעמים כדור הרגעה פשוט עושה את העבודה. לא צריך לקחת הרבה זמן.
יש מרפאות לבריאות הנפש אזוריות. את יכולה לפנות ולקבל מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה! עוד משהו קטו בבקשה
נועה01/06/2008התחלתי טיפול פסיכולוגי וברצוני לדעת האם זה נורמלי שההתקפים באים ונשארים רוב שעות היום זה פשוט משגע ומפריע לתפקוד היומיומי. כמו כן האם זה עובר בסופו של דבר? או נשאר לנצח.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)