מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחה לתפקד אחרי פרידהרויטל26/08/2018
בן הזוג שלי עזב אותי, מאז לא מצליחה לתפקד כמו בן אדם. מדוכאת כל הזמן ולא מפסיקה לבכות, כבר עברו כמה חודשים וזה לא מרגיש יותר טוב אפילו בקצת... אמרו לי לקחת תרופות אבל אני לא רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: לא מצליחה לתפקד אחרי פרידה
ד``ר דורון תודר27/08/2018שלום רב
משבר נפשי לאחר פרידה היא תופעה אנושית מוכרת. בד"כ אין צורך לטפל בה והזמן החולף מביא לשיפור.
עם זאת, במידה והתגובה חריפה מדי ונמשכת זמן ארוך מדי אזי יש כאן בעיה שראוי להתייחס אליה.
במידה והופיע מצב דיכאוני, יש לטפל בו. ניתן לשקול טיפול פסיכולוגי או טיפולים ביולוגיים. בעיני הרפואה המודרנית דיכאון הוא דיכאון הוא דיכאון. הסיבה לא ממש חשובה. כאשר דיכאון מביא לבעיות שינה הסיבה לכך היא פגיעה באיזורי המוח המווסתים את השינה. וכן הלאה. מרגע שיש פגיעה במוח יש לטפל בכך. מעבר לטיפול הפסיכולוגי ניתן לקבל טיפול תרופתי נוגד דיכאון.
עוד אופציה טובה היא גרייה מוחית. גרייה מוחית באיזורי המוח המתאימים יביאו בד"כ לשיפור מהיר במצב (כשבועיים) וללא תופעות לוואי ראויות לציון. חלק חשוב בהשפעת הטיפול היא ההשפעה על המחשבות השליליות שנוטות להגיב מהר מאוד.
ניתן להיעזר במקרה כזה הן בגרייה מגנטית עמוקה והן בגרייה ברזולוציה גבוהה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)