לא מצליחה לתפקד אחרי פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לתפקד אחרי פרידה
    רויטל
    26/08/2018

בן הזוג שלי עזב אותי, מאז לא מצליחה לתפקד כמו בן אדם. מדוכאת כל הזמן ולא מפסיקה לבכות, כבר עברו כמה חודשים וזה לא מרגיש יותר טוב אפילו בקצת... אמרו לי לקחת תרופות אבל אני לא רוצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: לא מצליחה לתפקד אחרי פרידה

ד``ר דורון תודר
    27/08/2018

שלום רב
    משבר נפשי לאחר פרידה היא תופעה אנושית מוכרת. בד"כ אין צורך לטפל בה והזמן החולף מביא לשיפור.
    עם זאת, במידה והתגובה חריפה מדי ונמשכת זמן ארוך מדי אזי יש כאן בעיה שראוי להתייחס אליה.
    במידה והופיע מצב דיכאוני, יש לטפל בו. ניתן לשקול טיפול פסיכולוגי או טיפולים ביולוגיים. בעיני הרפואה המודרנית דיכאון הוא דיכאון הוא דיכאון. הסיבה לא ממש חשובה. כאשר דיכאון מביא לבעיות שינה הסיבה לכך היא פגיעה באיזורי המוח המווסתים את השינה. וכן הלאה. מרגע שיש פגיעה במוח יש לטפל בכך. מעבר לטיפול הפסיכולוגי ניתן לקבל טיפול תרופתי נוגד דיכאון.
    עוד אופציה טובה היא גרייה מוחית. גרייה מוחית באיזורי המוח המתאימים יביאו בד"כ לשיפור מהיר במצב (כשבועיים) וללא תופעות לוואי ראויות לציון. חלק חשוב בהשפעת הטיפול היא ההשפעה על המחשבות השליליות שנוטות להגיב מהר מאוד.
    ניתן להיעזר במקרה כזה הן בגרייה מגנטית עמוקה והן בגרייה ברזולוציה גבוהה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו