בבקשה תעזרו לי ......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי ......
    מור רפאלי
    29/05/2008

אני בת 15 וחצי וחברה שלי בגילי בערך, המשפחה שלה במצב כלכלי מעולה אבל יש הרבה צרות בבית אני יודעת שאחותה בת ה-24 כיום גרה לבד מגיל 16 כי ההורים העיפו אותה מהבית והיא עברה לתל אביב ונגררה לסמים למרות שהיום הכל בסדר איתה והיא לא נוגעת בכלום ואפילו מגדלת 2 בנות אבל כאילו אני מרגישה שהצרות עדיין רודפות את המשפחה ובמיוחד אותה. היא ניסתה להתאבד והיא ילדה כל כך יפה וכל כך מוכשרת שמאוד כואב לי .אמא שלה יודעת שהמצב הנפשי של 3 הבנות שלה גרוע מאוד אבל היא מעדיפה להתעסק ב"שלא יחשבו" ו"שלא ירכלו" מבחוץ זאת המשפחה המושלמת! . אני החלטתי בתור חברה שלה כבר 3 שנים לקחת אותה לשיחה עמוקה על החיים ולהראות לה שהחיים יפים ושכיף לחיות וכדאי! כי אני יודעת שהיא רוצה להתאבד ואני כל כך אוהבת אותה שאני מוכנה לעשות הכל כדיי למנוע את זה....
    אם מישהו יכול לעזור לי לתת לי עצה קטנה במה להגיד? ואיך .......
    לתת לי כיוון ! אני יודה לכם מאוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי ......

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי ......

31/05/2008

למור שלום
    כל הכבוד על היוזמה שלך לעזור לחברה. אני ממליץ לך לפנות ליועצת בית הספר כשלב ראשון ולשמוע ממנה עצות ואולי לעזור לחברה להגיע גם ליועצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו