מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם התקף חרדה אחד קצוני יכול ל....חסוי29/05/2008
דקטור שלום האם התקף חרדה 1 חזק מאוד יכול לפתח הפרעה פוסט טראומטית ..
ופליישבקים ודה-ריאלזציה וכו..????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר אירנה נתנאל30/05/2008התקף חרדה ראשון הוא בהחלט יכול להיות אירוע טראמטי. הוא יכול להיות מלווה בתופעת דה - ריאליזציה. לאחר ההתקך יכולה להמפתח חרדת ציפיה להתקף הבאה שמלווה בסימפטומים הדומים להתקף עצמו. פנייה מיידית לעזרה מקצועית וטיפול תרופתי משולב עם שיחות מאוד עוזרים להתמודד עם תופעות אלה.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התקף חרדה אחד קצוני יכול ל....
31/05/2008לחסוי שלום
עבודות רבות מראות שחלק נכבד מהאנשים יכולים לפתח התקפי חרדה בלי שהדבר מוביל לפרעה כלשהי, אבל חלק מאנשים אלו יכולים להתקדם לתסמונות של חרדה ואוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום וברכה לכם רציתי להוסיף
חסוי31/05/2008
אז בואו אני אסביר לכם בקצרה מה אני עובר זה קרה בערך לפני 7 חודש שהייתי באיזה אירוע משפחתי ושנהגתי באוטו בחזרה הביתה התארע התקף החרדה הראשון זה היה כל כך חזק וקצוני שהרגשתי ש10000 נמלים הולכים לי בגוף אישתי לא הבינה מה קורה איתי ובמהרה נסעה איתי למיון היא נהגה אני הייתי כמעט משותק זמן לאחר מכן ההתקף חלף אבל במקומו הופיעו סמפטומים דומים אליו אבל אני משער שזה נחלש היום אבל כל הסיפור הזה שרוב היום אני מרגיש "שהגוף שלי וטועונתיו אינן שייכות אליי" וזה מאוד מפריע ומעיק עד כדי כך שאני מעדיף להתובדד מאשר לתקשר עם אנשים ויש לציין שעד כה לא פניתי לשום טיפול לא פסכיאטרי ולא פסיכולוגי..הדבר יועיל לפי דעתכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר אירנה נתנאל31/05/2008טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) אישי או קבוצתי מאוד יועיל לך, ישפר את תפקודך ואת הרגשתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)