התקפי חרדה לאחר מות של אדם קרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה לאחר מות של אדם קרוב
    ללא שם
    03/10/2018

שלום,
    אני בת 29 מזה כ 8 חודשים סובלת מהתקפי חרדה מאוד מאוד קשים לאחר מוות של אבי ז"ל
    הייתי כבר 7 פעמים במיון 4 פעמים במוקד חירום של קופת החולים ושלל רחב של ביקורים אצל הרופא משפחה .
    עברתי על כל הרשימה של תופעות החרדה הקיימות כאבים בחזה קוצר נשימה סחרחורות נימול בפנים רעידות בגוף גלי קור גלי חום דפיקות לב חזקות ומהירות עלייה בלחץ הדם הכל מהכל אבל הכי קשים היו התקפי החרדה מתוך שינה .
    הייתי אצל מספר רב של רופאים מרביתם אמרו לי להתחיל בטיפול טבעי של ביופידבק ,שיאצו , דיקור .
    הדבר היחיד שבאמת עזר לי להבין מה קורה איתי זה הביופידבק אבל הוא לא העביר לי את ההרגשה הנוראית שאני נמצאת בה.
    התחלתי טיפול ברסיטל 20 לאחר שבוע התחילו לי התקפי חרדה מטורפים מתוך שינה גלי חום קיצוניים מאוד איבדתי תחושה בידיים ובאצבעות רעידות ושוב הגעתי למיון .
    לאחר המקרה הרופא הפנה אותי לפסיכיאטר ,הפסיכיאטר נתן לי סרנדה 50 התחלתי עם רבע כדור וכבר ברבע כדור התחלתי להבין שמשהו לא תקין שוב פעם התחושה של מחנק וחרדה מטורפת הרבה הרבה יותר קשה מהרסיטל .
    היום אני בלי כדורים היה לי חודש וחצי של שקט אבל כבר שבוע שהדופק מאוד גבוה וחזק הייתי במוקד של מכבי לפני מספר ימים כמובן שכל הבדיקות יוצאות תקינות המצב מאוד מקשה עלי להתנהל ביום יום שלי אני מציינת כי אני מתנהלת כרגיל הולכת לעבודה ומתפקדת בבית אבל הכל בהרגשה נוראית וחלשה חסרת אנרגיות ושלא נדבר על ללכת לישון בלילה שזה הפחד הכי גדול שלי בגלל ההתקפים מתוך שינה .
    אשמח לדעת מה אפשר לעשות במצב כמו שלי כי אני מאוד מיואשת. תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה: התקפי חרדה לאחר מות של אדם קרוב

ד``ר דורון תודר
    05/10/2018

שלום רב
    ניתן למנוע התקפי חרדה במגוון כלים:
    טיפולים תרופתיים שונים -יש כאלה שפחות צפויים לעורר חרדה
    טיפול פסיכולוגי קוגנטיבי התנהגותי
    גרייה מוחית למיניה כמו נוירופידבק או גרייה ברזולוציה גבוהה.
    מניסיוני ניתן להביא לשיפור ניכר בבעיה זו במעל 90% מהמטופלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו