מרגישה שאני משתגעת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני משתגעת!!
    השורדת
    31/05/2008

כבר הרבה זמן שאני לא עושה עם עצמי כלום ולאט לאט מנסה לחזור לשגרה,אבל אני מרגישה שנותרתי מאחורה ואני לא יכולה להתמודד יותר עם הדיכאון הקשה הזה והחרדה שלא מפסיקים להשתלט עלי ולהוריד אותי כל פעם למטה מחדש.חוץ מזה אני לוקחת רסיטל כבר חודש ואני לא מרגישה שיפור מיוחד,כמה זמן אני עוד צריכה לחכות? אין לי שקט נפשי,אני לא רגועה וכל הזמן חושבת שלילי.איך אפשר לשנות את החשיבה? יש לכם עוד רעיונות איך לצאת מהדיכאון הזה אחרי הרבה זמן של שקיעה עמוקה בתוכו? איך חוזרים לחיים? אני לא מרגישה שאני חייה באמת ויכול להיות שזה פשוט האופי הדפוק שלי ושככה נולדתי ואין מה לשנות או לעשות.ועם כל זה אני גם לא מצליחה ליצור קשרים עם אנשים.מרגישה כל-כך לבד בעולם הזה,כאילו שסתם נולדתי בלי מטרה,אני סתם בן אדם,לא מישהו שמתגעגעים אליו ורוצים בקרבתו,פשוט לא מצליחה לשנות את המחשבות הקשות האלה,נמאס לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שאני משתגעת!!

הוספת תגובה

• מרגישה שאני משתגעת!!

31/05/2008

לשורדת שלום
    את נשמעת כאדם שמש זקוק לטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי. לא אומר את זה באופן שלילי אלה כהמלצה להתחיל בדרך של טיפול למען ריפוי!
    טיפול פסיכולוגי משולב עם טיפול תרופתי מאוד יכול לעזור לך. אנשים לא נולדים "דפוקים" אלה שהמבנה הפסיכולוגי או הפיזיולוגי שמתפתח מוביל לצורות חשיבה לא כ"כ מועלים. אפשר לשנות ולבנות אחרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה אבל...

השורדת
    31/05/2008

אני כבר בטיפול פסיכולוגי וגם הייתי בטיפול פסיכיאטרי שלא עזר לי וגם התחלתי אימון אישי ובכל זאת.... הדפוסי חשיבה שלי לא משתנים ובגלל זה שאלתי אם יש דרך מהירה ומועילה לשנות את הדפוסים האלה כי אני לא יוכל להתמודד יותר אם זה ימשיך ככה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום וברכה לכם רציתי להוסיף

חסוי
    31/05/2008

אז בואו אני אסביר לכם בקצרה מה אני עובר זה קרה בערך לפני 7 חודש שהייתי באיזה אירוע משפחתי ושנהגתי באוטו בחזרה הביתה התארע התקף החרדה הראשון זה היה כל כך חזק וקצוני שהרגשתי ש10000 נמלים הולכים לי בגוף אישתי לא הבינה מה קורה איתי ובמהרה נסעה איתי למיון היא נהגה אני הייתי כמעט משותק זמן לאחר מכן ההתקף חלף אבל במקומו הופיעו סמפטומים דומים אליו אבל אני משער שזה נחלש היום אבל כל הסיפור הזה שרוב היום אני מרגיש "שהגוף שלי וטועונתיו אינן שייכות אליי" וזה מאוד מפריע ומעיק עד כדי כך שאני מעדיף להתובדד מאשר לתקשר עם אנשים ויש לציין שעד כה לא פניתי לשום טיפול לא פסכיאטרי ולא פסיכולוגי..הדבר יועיל לפי דעתכם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה אבל...

14/06/2008

לשורדת שלום
    שינוי תפושי חשיבה זה לא דבר "מהיר" ופשוט. תחשבי על זה שתפושי החשיבה שלך נוצרו במהלך הרבה שנים. למעשה שינוי זה הינו מאבק ממושך. אני לא רוצה להביע פסימיות עם המשפט הזה אלה שתחשבי באופן מציאותי ותתחילי את הדרך החדשה בנחישות. אני מכנה את התהליך הזה "התעמלות מנטלית".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי

לי
    09/06/2008

אני כל כך מרגישה כמוך :\ ....לחכות שזה יחלוף עם הזמן לא כל כך עוזר באמת :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

מור
    10/06/2008

כן גם לי המצב הזה בידיוקקק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני באותה הסירה :(

מיכל
    16/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו