מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבהרהמשה31/05/2008
בקשר לתשובתך לשאלתי על שאלתי הלא מובנת זה די פשוט אבי ברח מבית אימי ונעלם לט יודעים איפה הוא למה אין לי מושג אני אדם נשוי בן25 עם ילדה אבל אני סובל מחוסר ביטחון עצמי זה לא נראה אבל אני מרגיש כך אייך אומרים אני מתאמץ לעשות את דברים והמבין יבין מרגיש קצת נחות ואין לי על מה אבל כך ההרגשה ואייך שלא תבין אולי תקרא לזה מודעת עצמית מסכנה פזיזה אבל בכול מקרה אני חש כך שהכול בקשר ישיר לזה שאין לי דמות או יותר נכון שחא הייתה דמות אב בחיי הא שכחתי הוא עזב שהייתי בגיל 10 שאלתי היא בעצם בסיסית מה פתרון לאדם בוגר שהיה ללא דמות אב בחייו אגדיל לומר שתשובה כוללנית גם תתקבל בברכה מחכה לתשובה בברכה ושבוע מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה?
משה01/06/2008למה לא עונים כל בדל מידע יעזור לי ואני לא מוזר או איזה טיפוס בשם אלוקים אני רק זקוק לקצת מידע לעזור לעצמי בבקשה תהיו קצת חברמנים תפשילו שרוולים ותעזרו פה לאח בודד הא ???????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למשה
ד''ר אירנה נתנאל01/06/2008מושה שלום,
יחסי הורים ילדים ודמות האב הם בעלי השפעה רבה מאוד על התפתחות הנפשית התקינה של הילד. חסך בילדות ישפיע לאורך החיים. גישות פסיכולוגיות רבות דנות בעניין הזה והוא מורכב מידי בכדי לנהל דיון מסוג זה דרך הפורום. אין לי ספק שכדי להבין את השפעת החסך הזה עליך אתה זקוק לשיחות עם איש מקצוע.
אשמח לעזור לך להבין דברים ואת השפעתם והשלחתם על חייך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)