הבהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה
    משה
    31/05/2008

בקשר לתשובתך לשאלתי על שאלתי הלא מובנת זה די פשוט אבי ברח מבית אימי ונעלם לט יודעים איפה הוא למה אין לי מושג אני אדם נשוי בן25 עם ילדה אבל אני סובל מחוסר ביטחון עצמי זה לא נראה אבל אני מרגיש כך אייך אומרים אני מתאמץ לעשות את דברים והמבין יבין מרגיש קצת נחות ואין לי על מה אבל כך ההרגשה ואייך שלא תבין אולי תקרא לזה מודעת עצמית מסכנה פזיזה אבל בכול מקרה אני חש כך שהכול בקשר ישיר לזה שאין לי דמות או יותר נכון שחא הייתה דמות אב בחיי הא שכחתי הוא עזב שהייתי בגיל 10 שאלתי היא בעצם בסיסית מה פתרון לאדם בוגר שהיה ללא דמות אב בחייו אגדיל לומר שתשובה כוללנית גם תתקבל בברכה מחכה לתשובה בברכה ושבוע מבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

• למה?

משה
    01/06/2008

למה לא עונים כל בדל מידע יעזור לי ואני לא מוזר או איזה טיפוס בשם אלוקים אני רק זקוק לקצת מידע לעזור לעצמי בבקשה תהיו קצת חברמנים תפשילו שרוולים ותעזרו פה לאח בודד הא ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למשה

ד''ר אירנה נתנאל
    01/06/2008

מושה שלום,

יחסי הורים ילדים ודמות האב הם בעלי השפעה רבה מאוד על התפתחות הנפשית התקינה של הילד. חסך בילדות ישפיע לאורך החיים. גישות פסיכולוגיות רבות דנות בעניין הזה והוא מורכב מידי בכדי לנהל דיון מסוג זה דרך הפורום. אין לי ספק שכדי להבין את השפעת החסך הזה עליך אתה זקוק לשיחות עם איש מקצוע.

אשמח לעזור לך להבין דברים ואת השפעתם והשלחתם על חייך.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו