מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מתמשכת ולחץ מוגברשרה10/04/2019
שלום רב,
אציין קודם כל כי לפני כ7 שנים אבי נפטר ממחלת הסרטן ואני ומשפחתי היינו איתו עד נשימתו האחרונה .
לגביי מאז ומתמיד הייתי חרדתית וזאת כיוון שגדלתי עם אמא כזאת. מאז שאבי נפטר אני חרדה תמידית לכל משפחתי ולחוצה מאוד. כל דבר מלחיץ אותי כמעט. אני חווה לחץ פי כמה מהסובבים אותי . כל בדיקה לא תקינה לי או למישהו ממשפחתי אני ישר חושבת על הרע מכל -סרטן. כאילו אני תמיד חושבת שיהיה לי את זה בדרך מסוימת ואני חוששת שיהיה את זה למישהו מקרוביי. למרות שהסרטן של אבי אינו גנטי זה מרחף מעליי המוות .הראש שלי כל הזמן בלחץ ובפחדים. אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ולעיתים אני חווה קושי בנשימה שאני מניחה שהוא התקף חרדה שחוזר על עצמו ויכול ללוות אותי לפעמים שבועות שלמים ומועקה שיושבת לי על החזה. מה ניתן לעשות כדי להפחית את החרדה והאם זה טבעי שאני חרדה כל הזמן אפילו אם זה מלנהוג שאני חוששת מתאונה .איך מתמודדים כך כל יום ועם המשך החיים?לפעמים מרוב הפחדים בא לי ללכת לישון ולא לקום כי קשה לי עם כל המחשבות . תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: חרדה מתמשכת ולחץ מוגבר
ד``ר דורון תודר14/04/2019שלום רב
את מתארת הפרעה שכיחה מאוד.
חבל שאת לא מטפלת בה כיאות.
זו בעיה רפואית שיש לה טיפולים מוכחים.
ניתן להיעזר במגוון טיפולים כגון תרופות, נויורפידבק ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)