חרדה מתמשכת ולחץ מוגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מתמשכת ולחץ מוגבר
    שרה
    10/04/2019

שלום רב,
    אציין קודם כל כי לפני כ7 שנים אבי נפטר ממחלת הסרטן ואני ומשפחתי היינו איתו עד נשימתו האחרונה .
    לגביי מאז ומתמיד הייתי חרדתית וזאת כיוון שגדלתי עם אמא כזאת. מאז שאבי נפטר אני חרדה תמידית לכל משפחתי ולחוצה מאוד. כל דבר מלחיץ אותי כמעט. אני חווה לחץ פי כמה מהסובבים אותי . כל בדיקה לא תקינה לי או למישהו ממשפחתי אני ישר חושבת על הרע מכל -סרטן. כאילו אני תמיד חושבת שיהיה לי את זה בדרך מסוימת ואני חוששת שיהיה את זה למישהו מקרוביי. למרות שהסרטן של אבי אינו גנטי זה מרחף מעליי המוות .הראש שלי כל הזמן בלחץ ובפחדים. אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ולעיתים אני חווה קושי בנשימה שאני מניחה שהוא התקף חרדה שחוזר על עצמו ויכול ללוות אותי לפעמים שבועות שלמים ומועקה שיושבת לי על החזה. מה ניתן לעשות כדי להפחית את החרדה והאם זה טבעי שאני חרדה כל הזמן אפילו אם זה מלנהוג שאני חוששת מתאונה .איך מתמודדים כך כל יום ועם המשך החיים?לפעמים מרוב הפחדים בא לי ללכת לישון ולא לקום כי קשה לי עם כל המחשבות . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מתמשכת ולחץ מוגבר

הוספת תגובה

• תגובה: חרדה מתמשכת ולחץ מוגבר

ד``ר דורון תודר
    14/04/2019

שלום רב
    את מתארת הפרעה שכיחה מאוד.
    חבל שאת לא מטפלת בה כיאות.
    זו בעיה רפואית שיש לה טיפולים מוכחים.
    ניתן להיעזר במגוון טיפולים כגון תרופות, נויורפידבק ועוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו