מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה..מור08/06/2008
קוראים לי קרן ואני בת 18 לפני כ3 שנים היו לי מקרים שנחנקתי מסוכריות ודברים כאלה..אבל זה לא השפיע עלי.. לאחר מכן הייתה את המלחמה ועברו שנתיים מאז ואני לא בדכיאון מהמלחמה אלא שמאז אני פשוט הולכת לכל מקום עם בקבוק מים כי אני מרגישה שאם לא יהיה איתי בקבוק מים אני יחנק ואני נכנסת ללחץ כשאין לי מים.
למרות שיש איתי מים אני אף פעם לא נוגעת בהם, הם רק מרגיעים אותי שהם איתי..
אני רוצה להפסיק עם השטות הזאת בלי כדורים בלי כלום כי זה נשמע נורא טיפשי אבל זה משפיע לי על החיים כל יום וזה קשה לי
יש לכם עצה או משהו שאני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיי הרגעה
ד''ר אירנה נתנאל08/06/2008קרן שלום,
נסי באופן הדרגתי להפטר מהבקבוק.
בשלב ראשון נסי לצאת מהבית למספר דקות בלבד ללא בקבוק. או להתרחק למרחק מסוים ללא בקבוק (ללכת לקניון או לחברה). את תרגישי מעט לחץ וחרדה אך תנסי להתגבר עליהם ללא מים. תמשיכי את התרגיל כל יום עד שלא תרגישי לחץ או חרדה בזמן התרגיל. כך תמשיכי את התרגיל כל יום להתרחק ליותר ויותר זמן ללא מים, למרחק יותר ויותר ארוך. כל פעם עד שתתרגלי לצאת לזמן ארוך ללא הבקבוק.
טיפול התנהקותי - קוגניטיבי אישי או קבוצתי (קצר מאוד)יכול מאוד לעזור לך.
ב 15 ליוני במיינד קליניק נפתחת קבוצה לטיפול בחרדות נשמח אם תצטרפי!!!!
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)