דכאון כרוני - לפרופ' גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון כרוני - לפרופ' גרינהאוס
    יעל
    08/06/2008

שלום רב,

אני בת 43, מטופלת תרופתית בשנתיים האחרונות בסימבלטה - 90 מ"ג ליום (אני שוקלת 120 ק"ג). אחרי הטבה חלקית מרגישה שוב את הייאוש הגדול והחרדות - ולמעשה הם תמיד היו שם מתחת לפני השטח, מעולם לא היתה הטבה ממש משמעותית. האם כדאי להוסיף תרופות מסויימות שיגבירו את התועלת? ניסיתי כבר אפקסור ופרוזק ותמיד ההשפעה הטובה חולפת, מה גם שכל אחד היה בדכאון במצבי - אין לי חבר ומעולם לא היה לי, אין לי משפחה מורחבת (יש לי הורים ואח נשוי ללא ילדים), מעט החברות נשואות או בעלות משפחה מורחבת. אני אקדמאית ועובדת אבל אין לי כל רצון לחיות בבדידות "מזהרת". לא מצליחה להכיר אנשים חדשים - כולם עסוקים עם המשפחה הגרעינית שלהם ואני מרגישה פליטה בשולי החברה האנושית. ניסיתי טיפולים שיחתיים - לא עזרו כלל - לא נתנו תקווה, לא נתנו נחמה והסבל קשה מנשוא. למען האמת, אני תולה תקווה רק בטיפול תרופתי, אבל ייתכן שבנסיבות כמו שלי גם התועלת שלו חלקית בלבד.

אודה לך תשובתך.

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דכאון כרוני - לפרופ' גרינהאוס

08/06/2008

קראתי את אשר כתבת. קשה לתת עצות דרך האינטרנט למצבים מורכבים. יתכן ועדיף שתפני למומחה מוכר לייעוץ על מצבך. אפשר גם לשקול ניתוח שיעזור בעניין המשקל. היום חושבים על ההשלכות הבריאותיות והפסיכולוגיות של עודף המשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו