מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאון כרוני - לפרופ' גרינהאוסיעל08/06/2008
שלום רב,
אני בת 43, מטופלת תרופתית בשנתיים האחרונות בסימבלטה - 90 מ"ג ליום (אני שוקלת 120 ק"ג). אחרי הטבה חלקית מרגישה שוב את הייאוש הגדול והחרדות - ולמעשה הם תמיד היו שם מתחת לפני השטח, מעולם לא היתה הטבה ממש משמעותית. האם כדאי להוסיף תרופות מסויימות שיגבירו את התועלת? ניסיתי כבר אפקסור ופרוזק ותמיד ההשפעה הטובה חולפת, מה גם שכל אחד היה בדכאון במצבי - אין לי חבר ומעולם לא היה לי, אין לי משפחה מורחבת (יש לי הורים ואח נשוי ללא ילדים), מעט החברות נשואות או בעלות משפחה מורחבת. אני אקדמאית ועובדת אבל אין לי כל רצון לחיות בבדידות "מזהרת". לא מצליחה להכיר אנשים חדשים - כולם עסוקים עם המשפחה הגרעינית שלהם ואני מרגישה פליטה בשולי החברה האנושית. ניסיתי טיפולים שיחתיים - לא עזרו כלל - לא נתנו תקווה, לא נתנו נחמה והסבל קשה מנשוא. למען האמת, אני תולה תקווה רק בטיפול תרופתי, אבל ייתכן שבנסיבות כמו שלי גם התועלת שלו חלקית בלבד.
אודה לך תשובתך.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון כרוני - לפרופ' גרינהאוס
08/06/2008קראתי את אשר כתבת. קשה לתת עצות דרך האינטרנט למצבים מורכבים. יתכן ועדיף שתפני למומחה מוכר לייעוץ על מצבך. אפשר גם לשקול ניתוח שיעזור בעניין המשקל. היום חושבים על ההשלכות הבריאותיות והפסיכולוגיות של עודף המשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)